Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. (/Temat-Specjalny-restock-nie-dla-nas-Nowe-info-o-sklepe-6569)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - paskur - 05-05-2010 21:06

hmm moze ktos sie poświeci, wyjdzie do usa, bedziemy do niego zamawiac, a on nam bd wysyłał Big Grin

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - sajan25 - 05-05-2010 21:30

Jak słucham tu niektorych ludzi to szkoda mi sie ich robi... nie narzekajcie na lockerz odnosnie tego, ze są dla nas okrutni itp. raczej trzeba pomyslec o celnikach i oplatach etc. rownie dobrze moglby byc to serwis tylko w kraju USA i nie meczyli by sie z zagranicznymi userami

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Mariolars - 05-05-2010 21:44

zaraz szkoda oni wyrazaja tylko swoje zdanie.chodz po czesci masz racje ze zrobili by "tylko w kraju USA i nie meczyli by sie z zagranicznymi userami " ale znowu lockerz nie dostanie takiej kasy jak z nami

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - kamilklw - 05-05-2010 22:38

Powiem jedno wcale się temu nie dziwię oby robili restocki cały czas dla tych którzy kupują w sklepie. Jeden minus ma ten sklep:
kupisz sobie konsolkę obniżysz sobie o parę dolarów cenę wyślą Ci to i celnik nałoży Ci taki vacik i cło że wyjdzie ta konsola drożej niż w sklepie i gdzie tu sens?

Ciekaw jestem jaki będzie przelicznik punktów na dolary.

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - aqua-chan - 06-05-2010 07:54

kamiklw - przecież lockerz właśnie walczy z tym cłem i dlatego nie będziemy mieć na razie sklepu :/

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - dante - 06-05-2010 09:03

własnie. powiedzcie czy to nie bedzie probolem jak powiem komus z USA zeby zamowil z mojego konta?? nie bedzie problemow z ip czy z czymkolwiek innym?? sory ale ja w tej kwestii(komputery) jestem noga ;D

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - anntor - 06-05-2010 10:14

juz to widze ludzie jak za te wasz pzt zaplacicie w sklepie..... naiwniacy!!!!!!!!!! psp pewnie bedzie za 12 tys pzt

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - GROM2012 - 06-05-2010 15:48

Wątpię żeby Lockerz cokolwiek załatwiło w sprawie cła i podatków, ale mam nadzieje że im się uda jak najwięcej i jak najszybciej osiągnąć. Mam nadzieje że będie o wiele więcej sposobów na zdobywanie PTZ bo zanim na PS3 uzbieram to miną lata. Z jednej strony jestem wdzięczny że taki serwis intnieje, a z drugie chyba sie wk**wie ja za rok nadal nie zdobęde żadnej nagrody a spędze na zbieraniu PTZ-ów kilka naście a nawet już będzie kilkaset godzin swojego życia!!!! I tak sporo go zmarnowałem. Smile Wink

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Wojtas100 - 06-05-2010 15:49

Ja sobie oglądne filmiki i pobawie się sklepem

RE: Specjalny restock nie dla nas? Nowe info o sklepe. - Tech - 06-05-2010 18:35

Co do tego specjalnego restocku - okazuje się, że jednak możemy w nim wziąć udział.

Jak? Proste, Lockerz napisało w FAQ, że wprawdzie nie możemy zamówić żadnych nagród do siebie, ale możemy wysłać je komuś z rodziny. No to można by kupić najtańszą rzecz jaką znajdziecie (np skin na ipoda za 140PTZ) i wysłać go na byle jaki adres z USA. I już mamy dostęp, podobnie jak się wykupywało fale na lutowy restock.

Jednak ja tak raczej nie zamierzam zrobić, szkoda mi PTZ no i jakoś niespecjalnie wierzę, że uda mi się trafić na ten restock (skoro jest pod USA to spokojnie może być nawet o 3 rano w tygodniu).

To tak dla informacji tylko Big Grin