Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
cashpok - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: cashpok (/Temat-cashpok-65477)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: cashpok - aero2 - 01-03-2013 23:58

Mam problem, dziś nie mogłem się w ogóle zalogować, stronę mi ciągle odświeża automatycznie, czyściłem ciastka i próbowałem na innej przeglądarce i jest to samo.

Wie ktoś o co chodzi?

RE: cashpok - Majka - 02-03-2013 08:00

(01-03-2013 23:58)aero2 napisał(a):  Mam problem, dziś nie mogłem się w ogóle zalogować, stronę mi ciągle odświeża automatycznie, czyściłem ciastka i próbowałem na innej przeglądarce i jest to samo.

Wie ktoś o co chodzi?

u mnie działa, może usunęli Ci konto

RE: cashpok - aero2 - 02-03-2013 08:03

Już działa, tylko przed graniem muszę zatrzymać strzałkę odświeżania.Smile

RE: cashpok - Avalanh - 02-03-2013 12:51

Z racji tego że trochę w pokera już grałem, zapewne większość ludzi tutaj kojarzy mnie z Quizem na PokerStrategy, więc postanowiłem zainteresować się tą stroną.

Gra w pokera z komputerem tutaj jest dość chaotyczna ponieważ nie mamy żadnego wpływu na wygraną, brak blefu czy zmuszenie przeciwnika do passowania nie wchodzi w grę.

Jedyne co nam pozostaje to szczęście, rozegrałem trochę partyjek z owym komputerem i wnioski są następujące:

-Gdy mamy wysoką parę podbijamy na maxa.
-Jeżeli mamy niskie karty, to nie podbijamy na oślep tylko pasujemy.
-Jak masz w ręku A,K nie podbijaj na pałę, wystarczy że komputer będzie miał parę 2 i tura przegrana.
-Nie podbijaj All In jeżeli nie jesteś pewny swoich kart, jedna przegrana i nie otrzymasz punktów, lepiej mieć te marne 500 niż 0.
-Patrz na kolory kart, możesz mieć kolor a będziesz passował.

To wszystko mam nadzieję że komuś się przydadzą moje spostrzeżenia.

Pozdrawam

RE: cashpok - sowa97 - 02-03-2013 13:34

Quiz na pokerstrategy rozwiązywałem na 4fake kontach w kilka minut na pierwszym 10$ na Poker 770 straciłem po pierwszym dniu, na innych nie dostałem bo chcieli weryfikacji :] Pogram sobie jak skończe 18.
Co do strony teraz ugrałem prawie 1000 i jestem 134 pierwsza gra dzisiaj.

RE: cashpok - Majka - 04-03-2013 19:15

(02-03-2013 12:51)Avalanh napisał(a):  Z racji tego że trochę w pokera już grałem, zapewne większość ludzi tutaj kojarzy mnie z Quizem na PokerStrategy, więc postanowiłem zainteresować się tą stroną.

Gra w pokera z komputerem tutaj jest dość chaotyczna ponieważ nie mamy żadnego wpływu na wygraną, brak blefu czy zmuszenie przeciwnika do passowania nie wchodzi w grę.

Jedyne co nam pozostaje to szczęście, rozegrałem trochę partyjek z owym komputerem i wnioski są następujące:

-Gdy mamy wysoką parę podbijamy na maxa.
-Jeżeli mamy niskie karty, to nie podbijamy na oślep tylko pasujemy.
-Jak masz w ręku A,K nie podbijaj na pałę, wystarczy że komputer będzie miał parę 2 i tura przegrana.
-Nie podbijaj All In jeżeli nie jesteś pewny swoich kart, jedna przegrana i nie otrzymasz punktów, lepiej mieć te marne 500 niż 0.
-Patrz na kolory kart, możesz mieć kolor a będziesz passował.

To wszystko mam nadzieję że komuś się przydadzą moje spostrzeżenia.

Pozdrawam

Pewnie, że się przyda.... przy okazji pobij mój rekord za jednym razem Smile
[Obrazek: eb2ca8269a27511bmed.jpg]

RE: cashpok - Avalanh - 04-03-2013 19:28

Majka nie gram na tej stronie w pokera, rozegrałem tylko kilka partyjek testowych by sprawdzić serwis i jakoś szczerze nie przypadła mi do gustu gra z komputerem. Jak dla mnie zero satysfakcji z gry, pozostanę jednak przy normalnym pokerze Wink

RE: cashpok - elbowndg - 04-03-2013 20:15

Nie oszukujmy sie ten poker jest troche smieszny Smile grajac od w sumie 8 lat w pokera, nie zawodowo tylko amatorsko po rozegranych okolo 100 tysiącach gier przez internet + masie gier na żywo miałem w zyciu 3x pokera (2x niskiego) tutaj grając od tygodnia miałem pokera już 3 razy z czego jednego królewskiego, o masie karet nie wspominając Big Grin ale ostatecznie z punktami wychodze srednio Tongue mam zbyt agresywny styl gry tyle ze on z komputerem nie ma racji bytu xD

RE: cashpok - miniek9090 - 04-03-2013 20:34

dobra , zaczynam zabawe ;p
na razie obczajam serwis i mam 300 zetonków ;p
za 20 minut nowe partie i zobaczymy kto jest mistrzem pokera Big Grin

RE: cashpok - elbowndg - 05-03-2013 00:21

o dziś na pokerku 0 ojro do wygrania ;D najs