cashpok - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: cashpok (/Temat-cashpok-65477) |
RE: cashpok - aero2 - 01-03-2013 23:58 Mam problem, dziś nie mogłem się w ogóle zalogować, stronę mi ciągle odświeża automatycznie, czyściłem ciastka i próbowałem na innej przeglądarce i jest to samo. Wie ktoś o co chodzi? RE: cashpok - Majka - 02-03-2013 08:00 (01-03-2013 23:58)aero2 napisał(a): Mam problem, dziś nie mogłem się w ogóle zalogować, stronę mi ciągle odświeża automatycznie, czyściłem ciastka i próbowałem na innej przeglądarce i jest to samo. u mnie działa, może usunęli Ci konto RE: cashpok - aero2 - 02-03-2013 08:03 Już działa, tylko przed graniem muszę zatrzymać strzałkę odświeżania. RE: cashpok - Avalanh - 02-03-2013 12:51 Z racji tego że trochę w pokera już grałem, zapewne większość ludzi tutaj kojarzy mnie z Quizem na PokerStrategy, więc postanowiłem zainteresować się tą stroną. Gra w pokera z komputerem tutaj jest dość chaotyczna ponieważ nie mamy żadnego wpływu na wygraną, brak blefu czy zmuszenie przeciwnika do passowania nie wchodzi w grę. Jedyne co nam pozostaje to szczęście, rozegrałem trochę partyjek z owym komputerem i wnioski są następujące: -Gdy mamy wysoką parę podbijamy na maxa. -Jeżeli mamy niskie karty, to nie podbijamy na oślep tylko pasujemy. -Jak masz w ręku A,K nie podbijaj na pałę, wystarczy że komputer będzie miał parę 2 i tura przegrana. -Nie podbijaj All In jeżeli nie jesteś pewny swoich kart, jedna przegrana i nie otrzymasz punktów, lepiej mieć te marne 500 niż 0. -Patrz na kolory kart, możesz mieć kolor a będziesz passował. To wszystko mam nadzieję że komuś się przydadzą moje spostrzeżenia. Pozdrawam RE: cashpok - sowa97 - 02-03-2013 13:34 Quiz na pokerstrategy rozwiązywałem na 4fake kontach w kilka minut na pierwszym 10$ na Poker 770 straciłem po pierwszym dniu, na innych nie dostałem bo chcieli weryfikacji :] Pogram sobie jak skończe 18. Co do strony teraz ugrałem prawie 1000 i jestem 134 pierwsza gra dzisiaj. RE: cashpok - Majka - 04-03-2013 19:15 (02-03-2013 12:51)Avalanh napisał(a): Z racji tego że trochę w pokera już grałem, zapewne większość ludzi tutaj kojarzy mnie z Quizem na PokerStrategy, więc postanowiłem zainteresować się tą stroną. Pewnie, że się przyda.... przy okazji pobij mój rekord za jednym razem RE: cashpok - Avalanh - 04-03-2013 19:28 Majka nie gram na tej stronie w pokera, rozegrałem tylko kilka partyjek testowych by sprawdzić serwis i jakoś szczerze nie przypadła mi do gustu gra z komputerem. Jak dla mnie zero satysfakcji z gry, pozostanę jednak przy normalnym pokerze RE: cashpok - elbowndg - 04-03-2013 20:15 Nie oszukujmy sie ten poker jest troche smieszny grajac od w sumie 8 lat w pokera, nie zawodowo tylko amatorsko po rozegranych okolo 100 tysiącach gier przez internet + masie gier na żywo miałem w zyciu 3x pokera (2x niskiego) tutaj grając od tygodnia miałem pokera już 3 razy z czego jednego królewskiego, o masie karet nie wspominając ale ostatecznie z punktami wychodze srednio mam zbyt agresywny styl gry tyle ze on z komputerem nie ma racji bytu xD RE: cashpok - miniek9090 - 04-03-2013 20:34 dobra , zaczynam zabawe ;p na razie obczajam serwis i mam 300 zetonków ;p za 20 minut nowe partie i zobaczymy kto jest mistrzem pokera RE: cashpok - elbowndg - 05-03-2013 00:21 o dziś na pokerku 0 ojro do wygrania ;D najs |