CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? (/Temat-CashFile-org-Prizers-Serwis-czy-walek-65292) |
RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - minister1234 - 24-02-2013 01:40 Stworkowaty hej, hej i jeszcze raz hejt. RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - CMRR - 24-02-2013 03:01 @miki2013 Jeśli zdążysz to jeszcze przeczytać przed wyłapaniem bana za Twoje wybryki to po: 1. To nie lcp i tu obowiązuje kultura. 2. Skoro jestem oszustem to dlaczego cf/prizers nie może przedstawić dowodów na to, że nim jestem? 3. Zasłaniają się swoim regulaminem, że gdy będą istnieć jakiekolwiek podejrzenia co do uczciwości mogę wykluczyć z rankingu. 4. Jak napisałem żeby przedstawili mi te swoje wątpliwości to oczywiście nie dostałem odpowiedzi. Więc jest to zwykłe pomówienie. 5. 2000s -/+ 60s wywróżyli z kości czy jak? ///edit Jeśli podejrzenie nie jest poparte dowodami jest to zwykłe pomówienie co w polskim prawie jest karane. RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - minister1234 - 24-02-2013 21:09 EDIT: CMRR jak z tym twoim filmikiem ..?? RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - minister1234 - 10-03-2013 13:53 SPRAWA ZAMKNIĘTA ! Poproszę moderatora o zamknięcie tematu i przeniesienie go do kosza Pozdrawiam ! CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? - Artinesse - 27-12-2019 17:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |