Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc (/Temat-Odpowiedz-Diqtiona-do-refa-ktory-generuje-mu-nawet-kilkaset-zl-msc-64742) |
RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 02:46 Po 1 Administracja FC zabronila wyciagania sporow oficjalnie na forach i kazała ograniczyć się do PW. Widać jak Ci zależy na posadzie i za kogo się uwazasz skoro właścicieli firmy traktujesz jak traktujesz. Klawiatura niby masz oberwac.. ? LoL .. xd Zakoncz tą dramaturgie bo mi szkoda się ciągać po sądach za takiego ś.e.i. jakim jestes. I ogranicze się do rozmów bo dalsza część sporu miała zostać w prywatnych wiadomościach. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - yazir - 13-02-2013 02:48 (13-02-2013 02:46)kuba48 napisał(a): Po 1 Administracja FC zabronila wyciagania sporow oficjalnie na forach i kazała ograniczyć się do PW. kuba48 Ty czytasz co piszesz w ogóle? Sam wyciągnąłeś ten spór na forum. To Ty nie Diqtion założył ten temat. Ty próbowałeś go ośmieszyć, więc on miał takie samo prawo pokazać Ciebie w innym świetle. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Diqtion - 13-02-2013 02:50 Co ma administracja FC do moich PW z kimś takim jak Ty? W przeciwieństwie do Ciebie właścicieli FC znam osobiście i mam z nimi kontakt prawdziwy, nie jak Ty panie karateko RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 02:53 Czyli jednak nie uważasz, że kłotnia mentorów FC wplywa na opinie ich samych jak i FC ? Ja żądałem wyjaśnienia maila, a że tu nieciekawie było napisałem na PW nie ogół. Ciekawe co na to administracja FC powie. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Nicktim - 13-02-2013 02:53 Ja myślę, że Diqtion ma rację. jesteś oficjalnym mentorem, takie rzeczy powinieneś już wiedzieć. Jak cię ref zapyta o coś i nie będziesz wiedział to też napiszesz do Diqtiona ? Zmarnowałeś mu tylko czas, który mógł poświecić osobom potrzebującym pomocy. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 02:54 (13-02-2013 02:48)yazir napisał(a):Yazir, wyciągnąłem odpowiedz na maila, reszte kontynuowałem PW. A Diqtion chociaż jest zakaz wyciągania sporów na ogół wyjął to na ogół.(13-02-2013 02:46)kuba48 napisał(a): Po 1 Administracja FC zabronila wyciagania sporow oficjalnie na forach i kazała ograniczyć się do PW. Prywatną rozmowe, a zakaz był wyraźny administracji FC. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 02:55 (13-02-2013 02:53)Nicktim napisał(a): Ja myślę, że Diqtion ma rację. jesteś oficjalnym mentorem, takie rzeczy powinieneś już wiedzieć. Jak cię ref zapyta o coś i nie będziesz wiedział to też napiszesz do Diqtiona ? Zmarnowałeś mu tylko czas, który mógł poświecić osobom potrzebującym pomocy. Pomagam jak mogę, ale ref początkujący nie żadą takich odpowiedzi, zresztą myślę, że Diqtion nie znal odpowiedzi na to pytanie dlatego tak odpisał. Bo ktory ref potrzebuje 10 k dziennie viewsow ? Bez przesady RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - AdrYan12 - 13-02-2013 02:56 A miałem już iść spać... idę po Popcorn :> RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - Diqtion - 13-02-2013 02:56 Koleś czy ja to zacząłem? Nie to Ty napisałeś ten temat, a ja się bronię, bo mam do tego prawo, więc skończ płakać jakąś administracją, bo teraz to wygląda jakbyś to Ty się bał. RE: Odpowiedź Diqtiona do refa który generuje mu nawet kilkaset zł/msc - kuba48 - 13-02-2013 02:58 (13-02-2013 02:56)Diqtion napisał(a): Koleś czy ja to zacząłem? Nie to Ty napisałeś ten temat, a ja się bronię, bo mam do tego prawo, więc skończ płakać jakąś administracją, bo teraz to wygląda jakbyś to Ty się bał. Czego mam się bać ? Nie chce olewać administracji w przeciwienstwie do Ciebie, bo myślisz, ze znasz ich prywatnie to jesteś ważniejszy odemnie i uważasz sie za niewiadomo kogo? PS. Nie mam zamiaru udzielać się już w tej sprawie, ponieważ nie mają być wyciągane brudy, a jako, że ja założyłem ten temat uznaje go już za wyczerpany i proszę administracje o zamknięcie wątku, a my sobie pogadamy inaczej. |