Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Plusdollars.com - Nowy servis GPT (/Temat-Plusdollars-com-Nowy-servis-GPT-64288) |
RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Masterjam - 11-04-2013 19:39 Spoko Krisrob niech wygra lepszy ,ja robię tylko jak mam czas ,bez kombinacji RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - krisrob - 11-04-2013 20:25 (11-04-2013 19:39)Masterjam napisał(a): Spoko Krisrob niech wygra lepszy ,ja robię tylko jak mam czas ,bez kombinacjiJa tylko żartowałem, jak bym tak bardzo chciał wygrać to nie ogłosił bym tego na forum w pierwszy dzień i być może był bym jedynym uczestnikiem, bo w tym serwisie była blokada na rejestrację z Polski. Wygra napewno najwytrwalszy bo okres jest dość długi. Goni nas również zawodnik na literę "c" Dzisiaj taski to wogóle nie chcą wchodzić, tylko na cantbeatfree mi wchodzą te małe obrazki. Mastrerjam jak tam Twoja wypłata na cantbeatfree? Wyjaśniło się? RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - ciekma - 11-04-2013 20:52 zawodnika na literę "c" nie bierzcie za bardzo pod uwagę gdyż jest zbyt wyczerpany pracą i pisaniem magisterki żeby stanowił zagrożenie fajną sprawą są daily contest jest motywacja RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - krisrob - 11-04-2013 21:03 CrowdFlower wprowadził nowego taska obrazkowego(ten 5 stronicowy), prawdopodobnie zastąpi on starego. Zasady typowania są podobne, różni się tym, że są 4 kategorie oraz chyba nie ma powiększenia. Zaletą jest to że obrazki szybciej się ładują. Tak się nazywa: SEE THE INSTRUCTIONS FIRST!! New Rules Added: Flag and Tag images that contain adult content (contains mature content) How It Works RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Masterjam - 11-04-2013 21:29 (11-04-2013 20:25)krisrob napisał(a):(11-04-2013 19:39)Masterjam napisał(a): Spoko Krisrob niech wygra lepszy ,ja robię tylko jak mam czas ,bez kombinacjiJa tylko żartowałem, jak bym tak bardzo chciał wygrać to nie ogłosił bym tego na forum w pierwszy dzień i być może był bym jedynym uczestnikiem, bo w tym serwisie była blokada na rejestrację z Polski. Wygra napewno najwytrwalszy bo okres jest dość długi. Goni nas również zawodnik na literę "c" Wczoraj napisałem do nich ticketa i dziś rano dumne 5$ pojawiło się na koncie Czyli wychodzi na to że 7 dnia dają zlecenie wypłaty i pojawia się 8 albo 9 na koncie ,coś tak podobnie ostatnio wypłacają. A taski dziś jak krew z nosa, chyba idę obejrzeć jakiś film RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - krisrob - 12-04-2013 17:16 Wie ktoś może, czy da się powiększać obrazki w tym nowym tasku? SEE THE INSTRUCTIONS FIRST!! New Rules Added: Flag and Tag images that contain adult content (contains mature content) How It Works bo może ja nie widzę, ale wydaje mi się, że nie ma możliwości powiększać. Masterjam jeszcze wrócę do wypłaty w cantbeatfree, choć to trochę nie na temat - odliczałeś dni świąteczne?(wypłata jest do 7 dni roboczych) RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Masterjam - 12-04-2013 17:38 No to wsio jasne. Gafa że wysyłałem ticket, w sumie nawet nie odpowiedzieli Obrazków nie można powiększać ,ja jak mam wątpliwości to całą stronę powiększam .Moim zdaniem lepiej teraz się robi taski jak dodali dodatkową grupę tylko związaną z dziećmi i wybór jeden pod drugim,choć Ci bardzo szybko robią mogą się teraz "walnąć" Graficznie też lepiej się prezentuje RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - ciekma - 12-04-2013 17:55 Ja osobiście wolałem starą wersję pod względem praktycznym Teraz trzeba uważać bardziej. Mam taki pomysł żeby napisać do CF i spytać czy nie ma możliwości oznakowania skrótami klawiszowymi. Byłoby to niezłe RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Masterjam - 13-04-2013 08:08 Moja wypłata wisi już 3 dzień , mimo regulaminowych 12-24 godzin na przelew ? Dostaliście jakąś wypłatę? RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - lukasz1950 - 13-04-2013 10:19 jestem zielony w tym temacie, mógłby mnie ktos wprowadzić w temat w zamian za rejestrację z refa? |