Wrażenia po Kwietniowym Restocku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Wrażenia po Kwietniowym Restocku (/Temat-Wrazenia-po-Kwietniowym-Restocku-6328) |
RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - Slivovica - 30-04-2010 18:18 Jedna wielka ch... Na chrome nie chcialo mi wejsc na restock musialem wejsc na mozille ale i tak lagi chcialem wziac kubek wypelnilem all blad, pozniej te nakladki na sluchawki pisalo ze juz nie ma jak all wypelnilem wchodze znow na stronke a tu pisze ze sa... RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - picio - 30-04-2010 18:20 ja pier.................................................................................................................................. RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - Tomek - 30-04-2010 18:22 czy wy tez mieliscie tak zwalone ze jak wszedlem minute po rozpoczeciu to bylo pokazane ze wiekszosc rzeczy jest a gdy zamowilem deosy to pisal ze juz ich nie ma a w ptzplace byly??? RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - Lookso - 30-04-2010 18:25 Znowu lipnie. Siedziałem na kompie i ptzpleace.com tylko po to, żeby kupić iPoda Nano 16GB - Green, a jak wbiłem na restock to już nic nie było z elektroniki. Kupiłem za to koszulkę z Odyssem. Oto zamówienie: RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - picio - 30-04-2010 18:26 nom ale lipa Tam wo gule są jakieś nagrody ... Mówili że mają tony produktów RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - Dave Reflex - 30-04-2010 18:27 (( pierwszy restock i nic .... Jak weszedłem to juz prawie nic nie było na electronic ... scinało mi się i nic niezamówiłem RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - Silek - 30-04-2010 18:27 Taaa tona nagród, które wzięła Ameryka w swoim restocku :/ RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - OneWho§ighs - 30-04-2010 18:29 brak mi słów drugie podejście do restocka i znowu nic, ja miałem tak samo Tomek, nagrody były dostępne po wypełnieniu formularza napis juz nie ma a na stronie dalej że jest dostępne to są jakieś żarty, chyba daje sobie z tym spokój bo widzę ze to nie ma sensu.Chociaż jutro chyba maja już otworzyć ten sklep wie ktoś może coś więcej na ten temat??? RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - NaoS - 30-04-2010 18:31 Taaaaa..... "Tysiące nagród". Wszedłem szybko na restock, drobne lagi, wyszukałem grę w sekundę, za pomocą "znajdź" w forefoxie. Wypełniłem dane autofillem (działał o dziwo). Captchy nie było. Potwierdziłem i wycofało mnie z powrotem do elektroniki. RE: Wrażenia po Kwietniowym Restocku - blackjoe - 30-04-2010 18:32 Idz pan w ch** gorzej być nie może |