Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Własna działalność-sklep internetowy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Własna działalność-sklep internetowy (/Temat-Wlasna-dzialalnosc-sklep-internetowy-62680)

Strony: 1 2 3 4

RE: Własna działalność-sklep internetowy!!! - Mikix - 16-03-2013 19:40

(30-12-2012 19:11)Admin napisał(a):  Jeśli byłbyś zainteresowany importem "uszkodzonych" ubrań z house czy reserved na kilogramy to mogę Cie wdrążyć. Tylko trochę zachodu bo do Krakowa byś musiał jeździć i trochę wydać na start bo to na setki/tysiące kilogramów się kupuje. Tak czy inaczej dochód to generuje spory.
Przez "uszkodzone" mam na myśli defekty typu brak guzika, jakaś dziurka, uszkodzony zamek - naprawa takich rzeczy kosztuje z 1-2zł.

Zaznaczam że oferta jest skierowana wyłącznie DO FIRM, które trudnią się sprzedażą odzieży, najlepiej by miały jakiś sklep/szmatland.

Sorki za lekkie kopanie, ale powiedz mi proszę jak cenowo wygląda 1kg czy 100 kg czy 1 tona takich ubrań ?

RE: Własna działalność-sklep internetowy - Tadoro - 21-03-2013 12:58

hurtownię nie, ja Ci mogę jedynie doradzić firmę, która robi oprogramowanie AptusShop, ale hurtownia nie wiem, bo w takim modelu nie sprzedaję i nie będę niestety

RE: Własna działalność-sklep internetowy - karatorq - 23-03-2013 03:22

@up proszę o pw + szczegóły jakieś.