![]() |
Własna działalność-sklep internetowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Własna działalność-sklep internetowy (/Temat-Wlasna-dzialalnosc-sklep-internetowy-62680) |
RE: Własna działalność-sklep internetowy!!! - Mikix - 16-03-2013 19:40 (30-12-2012 19:11)Admin napisał(a): Jeśli byłbyś zainteresowany importem "uszkodzonych" ubrań z house czy reserved na kilogramy to mogę Cie wdrążyć. Tylko trochę zachodu bo do Krakowa byś musiał jeździć i trochę wydać na start bo to na setki/tysiące kilogramów się kupuje. Tak czy inaczej dochód to generuje spory. Sorki za lekkie kopanie, ale powiedz mi proszę jak cenowo wygląda 1kg czy 100 kg czy 1 tona takich ubrań ? RE: Własna działalność-sklep internetowy - Tadoro - 21-03-2013 12:58 hurtownię nie, ja Ci mogę jedynie doradzić firmę, która robi oprogramowanie AptusShop, ale hurtownia nie wiem, bo w takim modelu nie sprzedaję i nie będę niestety RE: Własna działalność-sklep internetowy - karatorq - 23-03-2013 03:22 @up proszę o pw + szczegóły jakieś. |