Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony (/Temat-Wsrod-oddsmakerow-zaklady-widziane-z-drugiej-strony-62568) |
RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 02-01-2013 23:02 (02-01-2013 18:53)Maxtyp napisał(a): WALIA: Premier - godz. 20:30 2-2 Mecz jak najbardziej trafny Bala miała dużą przewagę w tym meczu. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 02-01-2013 23:09 (02-01-2013 20:00)Maxtyp napisał(a): Napiszę z opóźnieniem info odnośnie podanego wyżej typu : Bingo kolejny raz udało się złapać niezrozumiałe kursy 2-4 RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 02-01-2013 23:10 (02-01-2013 20:36)Maxtyp napisał(a): Anglia Premier League - godz: 21:00 1-2 Zwrot RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 04-01-2013 21:09 W połowie stycznia podliczam swoje typy. Grając płasko z dobrymi informacjami idzie coś zdziałać. Pozdrawiam Maxtyp. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Krissu - 04-01-2013 21:13 Mogę zapytać, jaką stawką grasz? RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 04-01-2013 21:15 Gram zawsze płasko, takie pytania na pw następnym razem. Pozdrawiam. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 05-01-2013 00:24 AHL - godz: 1:30 Lake Erie Monsters - Charlotte Checkers Oddsmaker Typ: Końcowe zwycięstwo Charlotte Checkers Odds: 2,05 Bet365 Info: Ponownie powracamy do ligi AHL. Analizując dzisiejszą ofertę na azjatyckich rynkach, to spotkanie przykuło szczególnie moją uwagę. Siódma drużyna ligi podejmie wicelidera zespół z Charlotte. Nie tylko moim zdaniem faworytem jest zespół gości. Kolejny raz rozłożyłem mecz na czynniki pierwsze i zbadałem w wielu aspektach. Informacje zaczerpnięte głównie z zza granicznych for poparte są azjatyckimi liniami. Kursy przedstawią się tam następująco 2,60 - 4,20 - 2,45. Charlotte zanotowało ostatnio 4 porażki z rzędu, jednak jak się dowiedziałem w składzie brakowało lidera drużyny Zacha Boychuk'a oraz najlepiej asystującego Justina Faulk'a ( pierwszy wraca dzisiaj do gry, natomiast Justin grał już przeciwko Lake Erie Monsters zeszłej nocy). Na dziś pewny jest powrót lidera drużyny Zacha Boychuk'a , który to leczył uraz nadgarstka i w 3 ostatnich nie zagrał. Wszystkie te potyczki kończyły się przegraną Checkers. Dwójka Justin Faulk oraz Zach to duże wzmocnienie dla zespołu z Charlotte, żeby nie powiedzieć ogromne. Obaj świetnie grający ciałem zawodnicy ze znakomitą techniką i wykończeniem, szczególnie ''Chuk" ulubieniec Time Warner Cable Arena, który słynie ze swojej atomowej klepki. Obie drużyny mierzyły się zeszłej nocy kiedy to górą byli gospodarze 2-1 w OT jeednak w tym meczu po powrocie lidera widzę całkiem inny scenariusz. Gra Charlotte wróci na właściwy tor i po serii 4 porażek wygrają mecz. Kursy azjatyckie po raz kolejny udowadniają słabość europejskich oddsmakerów. Pozdrawiam Maxtyp. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - malpa2 - 05-01-2013 09:53 Koszykówka pomyłka ale typ z hokeja udany Czy typy które podajesz od początku tematu również sam grasz ? RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 05-01-2013 14:07 Polska Plus Liga - Siatkówka godz: 14:30 Warszawska - Effector Kielce Oddsmaker typ : over 3,5 sety Odds: 1,55 Pinnacle Sports Info: Warszawska dzisiaj dość mocno osłabiona pod znakiem zapytania stoi występ: - atakującego Grzegorza Szymańskiego - podstawowego libero Macieja Olenderka Obaj występują w podstawowej formacji drużyny Politechniki. Są to dość sporte osłabienia gramy tutaj pewny over 3,5 seta, ale osobiście uważam że z powodzeniem możecie grać over 175,5 punktów w meczu taką linie ma bet365. Ciekawie również przedstawia się opcja +1,5 seta Effektor, którego forma zdecydowanie winduje do góry. Szykuje się na pewno bardzo wyrównany i zacięty mecz. Kursy jak dla mnie niezrozumiałe. Azja również optuje za wysokim wynikiem punktowym na 5 setów kursy spadają do 2,60.. Pozdrawiam Maxbet RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 05-01-2013 15:14 WŁOCHY: Serie A - siatkówka godz: 17:30 Modena - Vibo Valentia Oddsmaker typ: +1,5 seta Vibo Valentia Odds: 1,93 Pinnacle Sports Info: Modena po przegranym finale z Trentino, w którym nie mieli za bardzo nic do powiedzenia, podejmie u siebie zajmującą lokata piątą Vibo Valentine. Gospodarze w tym sezonie spisują się dużo poniżej oczekiwań ich dotychczasowy bilans to 7 zwycięstw i 5 porażek. Modena w tabeli plasuje się o jedno miejsce wyżej od swojego rywala, który w tych rozgrywkach prezentuje się na miarę oczekiwań. Podopieczni Blenginiego mają również na koncie 7 zw i 5 porażek natomiast mniej wygranych setów to powoduje niższą pozycję w tabeli. Na zagranicznych forach podają czysty win Vibo, ale wole wam podać pewniejszy typ +1,5 a kurs jest całkiem wysoki. Azja - kursy zbliżone do tych europejskich, za to linia punktowa jest znacznie wyższa. Osobiście uważam że w tym spotkaniu nie ma wyraźnego faworyta, owszem Modena gra u siebie i to może być atut, ale spodziewam się pięciosetowego pojedynku. Jeśli chodzi o osłabienia w obu ekipach pełne składy, wszyscy czołowi zawodnicy grają. Vibo przystąpi do meczu po dwóch porażkach z rzędu i to nie z byle kim : Trentino 3-0 i Macarata 3-1. Szczególnie w tym drugim spotkaniu goście stawili duży opór. Każdy z setów z Macaratą był zacięty i z pewnością zaprezentowali się dużo lepiej niż Modena kiedy to grała w półfinale pucharu z Macaratą. Goście mają teraz dwie porażki i to na pewno zaważyło na tym kursie wyższym, ale ja bym nie brał ich pod uwagę szczególnie meczu z Trentino, które jest poza zasięgiem prawie wszystkich w aktualnej dyspozycji. Vibo dla mnie jest w lepszej formie mimo wszystko i robi dużo lepsze wrażenie. Pozdrawiam Maxtyp. |