Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) (/Temat-Zarabianie-na-aukcjach-centowych-PlastPL-i-Fishburger-rozdaja-dolary-62263) |
RE: Zarabianie na aukcjach centowych - CHWILOWO BRAK DOLARÓW - bios - 28-12-2012 22:24 I ja także. RE: Zarabianie na aukcjach centowych - CHWILOWO BRAK DOLARÓW - dan122 - 28-12-2012 23:26 Kiedy będzie jakaś "dostawa" tych dolarów? RE: Zarabianie na aukcjach centowych - CHWILOWO BRAK DOLARÓW - PlastPL - 29-12-2012 07:33 Mysle ze co najmniej raz w tygodniu beda. Prawdopodobnie dzisiaj przed poludniem bedzie link RE: Zarabianie na aukcjach centowych - CHWILOWO BRAK DOLARÓW - Matheo249 - 29-12-2012 08:15 Hmm może i ja skorzystam? 10 czy 40 dolarów będzie? Jakaś instrukcja do tych aukcji jest czy coś? RE: Zarabianie na aukcjach centowych - CHWILOWO BRAK DOLARÓW - PlastPL - 29-12-2012 11:54 Niestety z przyczyn niezaleznych ode mnie darmowe dolary bede dopiero po nowym roku. RE: Zarabianie na aukcjach centowych - NOWE DOLARY DLA DWÓCH OSÓB - PlastPL - 31-12-2012 13:52 Przed końcem roku, dla dwóch osób mam prezent - darmowe dolary RE: Zarabianie na aukcjach centowych - NOWE DOLARY DLA DWÓCH OSÓB - syrob - 31-12-2012 14:14 10 czy 40 dolarów nie starczy na wygranie żadnej aukcji. Tu trzeba mieć ich setki. Są inne źródła darmowych dolarów, zainteresowanych zapraszam na PW. RE: Zarabianie na aukcjach centowych - NOWE DOLARY DLA DWÓCH OSÓB - PlastPL - 31-12-2012 15:47 Koniec @syrob widze, że nie masz zielonego pojęcia na czym polegają akcje centowe Przestrzegam też użytkowników przed takimi podejrzanymi "interesami" z nieznanymi osobami. RE: Zarabianie na aukcjach centowych - NOWE DOLARY DLA DWÓCH OSÓB - syrob - 01-01-2013 11:06 (31-12-2012 15:47)PlastPL napisał(a): Koniec Uwierz mi, że mam Ludzie (w tym ja) powyciągali z tej promocji setki dolarów, nie 10 czy 20, i teraz jadą na kilkunastu kontach z autobidderem na każdym, aż im się nie trafi. Ty może grasz na "złodzieja", tzn. przebijasz bid z autobiddera w ostatniej sekundzie Ale uwierz mi, nie wygrasz żadnej aukcji z 10 czy nawet 50 dolarami Zawsze jakiś cwaniak z multikontami i setkami bidów cię przebije No chyba, że jesteś super szczęściarzem, i akurat temu cwaniakowi zabraknie bidów _____________________________________________________________ Właśnie zgarnąłem 230 dolarów, plus kilka razy po 50 Tutaj zdjęcie (specjalnie aparatem, żeby nie było że photoshop): Jeszcze jakieś wątpliwości PlastPL ? Dolary są ciągle do wzięcia. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać RE: Zarabianie na aukcjach centowych - NOWE DOLARY DLA DWÓCH OSÓB - PlastPL - 01-01-2013 18:17 230? Przeczytaj pare postów wczesniej, niektórzy moi poleceni dostali 200$ na "dzień dobry", więc nie mam pojęcia czym się tutaj chwalisz? (01-01-2013 11:06)syrob napisał(a): Dolary są ciągle do wzięcia. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać Są i będą jeszcze długo, dopóki partnerzy tacy jak ja będą je rozdawać. Nie trzeba nigdzie szukać wystarczy śledzić temat. |