Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin (/Temat-Revenuewallet-Revenuewallet-com-zaufany-admin-62184)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - blazej411 - 07-01-2013 09:52

Moje konto zostało zablokowane ;/
Czytałem na innym forum, że sporo osób ma ten problem. RevenueWallet odpisuje tylko, że "Twoje konto zostało zablokowane z powodu korzystania z dwóch kont". Ja i większość osób nie zakładała dwóch kont.
Jak jest u was, macie zablokowane konta?

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - tomazzi - 07-01-2013 09:58

(07-01-2013 09:52)blazej411 napisał(a):  Moje konto zostało zablokowane ;/
Czytałem na innym forum, że sporo osób ma ten problem. RevenueWallet odpisuje tylko, że "Twoje konto zostało zablokowane z powodu korzystania z dwóch kont". Ja i większość osób nie zakładała dwóch kont.
Jak jest u was, macie zablokowane konta?

nie ja nie ma tego problemu Smile loguję się normalnie Smile
blokady są na podstawie ip - jeśli ktoś ma takie samo jak ty a są osoby co np nie znają się w cale a korzystają z sieci osiedlowej, każdy ma osobne konto bo różne osoby to u każdego leci ban bo 1 ip
ja mam za to inny problem - brak możliwości dalej wypłaty na lr, prawdopodobnie będę szukał kupca na konto niech je bierze w piz.... i sobie wypłaca na payza bo ja nie mam zamiaru zakładać tam konta i dawać się skubać na ich prowizjach z kosmosu, a sprzedawszy odzyskam chodź większą część zainwestowanych środków

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - lolo12 - 07-01-2013 10:17

Nie dobrze się dzieję, trzeba uciekać od nich. Szczęście w nieszczęściu że tylko 30$ wpłaciłem. Sad
Na ja tą chwile to moje konto nie jest zablokowane.
Nawet na meila nie potrafili odpisać kiedy LR wróci... czyli może nie wróci..Angry

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - tomazzi - 07-01-2013 10:19

ja wpłaciłem 330$ także duża nie duża kwota ale trochę jest
lr zapewne nie wróci ..

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - czesio2025 - 09-01-2013 16:25

nick na payze to email czy jakiś inny specjalny?

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - blazej411 - 09-01-2013 18:57

Tak, to email

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - lolo12 - 11-01-2013 16:59

Zleciłem wczoraj przed południem wypłatę (10$), mam nadzieje ze w dalszym ciągu wypłacaja. Jak wpłynie to dam znać Big Grin

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - tomazzi - 11-01-2013 17:06

mnie na całe szczęście udało się sprzedać konto - odzyskałem wkład i troszkę na tym zarobiłem
kupił jakiś angol na hiszpańskim forum Smile chce to niech się użera z payza i daje rzeźbić na ich prowizjach z kosmosu, ja mam problem z głowy
dziwi mnie tylko fakt, że admin w 1 swoim serwisie dał się poznać od dobrej strony a w tym dziele tak poleciał w kulki ...

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - blazej411 - 11-01-2013 23:16

W odpowiedzi na zapytanie w sprawie zablokowania mojego konta dostałem formułkę jak każdy:
Hello,
All multi accounts will be suspend.
Any attempt to refund, chargeback, or dispute with Ad4Revenue/RevenueWallet will result in account suspension.
Read more:
http://www.revenuewallet.com/themes/common/termandcondition.php
http://www.ad4revenue.com/themes/common/termandcondition.php
Best Regards
Ad4Revenue & RevenueWallet Team

RE: Revenuewallet - Revenuewallet.com - zaufany admin - czesio2025 - 13-01-2013 15:57

czekam 5 dzień i dalej nie wypłacili