![]() |
Wspólna progresja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wspólna progresja (/Temat-Wspolna-progresja-61929) |
RE: Wspólna progresja - wiktor112233 - 12-12-2012 18:36 Ludziska zglaszac sie bo wg. mnie jest naprawde warto a i ekipa jest calkiem dobra. RE: Wspólna progresja - Dennisek78 - 13-12-2012 00:59 Ciekawie się zapowiada, może wstąpię ![]() RE: Wspólna progresja - dandi49 - 14-12-2012 09:12 Ja jestem jak najbardziej chętny, będę często zaglądał do tego tematu, z przyjemnością dorzucę się do interesu. RE: Wspólna progresja - matexs - 14-12-2012 11:21 Również jestem chętny bez problemu będę się dorzucał RE: Wspólna progresja - daniel42na - 14-12-2012 11:38 No dobra chłopaki, myśle że nie ma potrzeby dłużej czekać, zajmijmy się kompletowaniem gotówki. Do każdego zostanie wysłane PW z informacją (nr konta, dane) gdzie wysłać kase, jeśli ktoś mi nie ufa - szkoda, ale póki co nikt inny nie zadeklarował się ![]() Zajmie kilka dni zanim zbierzemy całą kwotę, tak że dzisiaj z typami się jeszcze wstrzymajmy. Bardzo prosze o w maire szybkie przesłanie kasy, nie chce aby się to ciągnęło wieczność. Dziś jest piątek, kasa będzie pewnie poniedziałek - wtorek. Dlatego we wtorek dołącze info ze składem grupy wynikające z tego kto wpłacił. Mamy 10 osób - nie wiem jak rozwinie się sytuacja, ale jeśli ktoś będzie chciał dołączyć, myśle że nie ma problemu - jeśli będzie to kilka osób to po prostu zwiększymy delikatnie stawki tak aby szło nam szybciej. Wszelkie sugestie i uwagi umieszczajcie w temacie, bo mam bardzo ograniczone miejsce w skrzynce. WAŻNE: w tytule przelewu podajcie swoj nick z forum! Dodatkowe informacje: Grać będziemy kursami i wydarzeniami z Tobet.com, bo tam tylko mam konto. Jak już skompletujemy kase, każdy zobowiązany będzie do wytypowania jednej propozycji kuponu na dzień. Według powyższego wybierzemy najlepszy, lub dobierzemy odpowiednie wydarzenia i do godziny 24 kupon na kolejny dzień będzie już obstawiony. Stawki dobierane będą odpowiednio do kursu (wg sugestii duzypawel), tak aby w razie czarnej serii nie stracić szybko wszystkiego i nie napalać się na kilkakrotne pomnożenie kasy bo tą drogą szybko zginiemy. Wg mnie optymalny kupon wygląda tak: 2 mecze po krusie 1.6 - 1.9 obstawione po stawce takiej, która pozwoli nam wyjść do przodu o kilka %. Oczywiście kombinacji jest wiele - wszystko zależne od tego jaki mamy wybór. Na tą chwile nie mam nic więcej do dodania ![]() RE: Wspólna progresja - duzypawel - 14-12-2012 12:10 hola hola. zbierasz kasę a nie ustaliliśmy zupełnie nic. Ani jak gramy ani jakie dyscypliny... nie wiem czy zauważyłeś ale sezon w piłkę się kończy w europie. granie progresją na remisy w Azerbejdżanie jest dość ryzykowne... RE: Wspólna progresja - daniel42na - 14-12-2012 12:11 spokojnie, odśwież strone - edytowałem post. ![]() Wydarzeń masz multum, nie mamy zamiaru ograniczać się do piłki nożnej - jest hokej, są inne dyscypliny. Są analizy, każdy może przysiedzieć chwilke i wybrać naprawdę coś ciekawego. Dodatkowo Roben ma dostęp do tych ciekawszych typów z płatnej stronki. Jeśli komuś nagle przestanie się podobać - nie widze żadnego problemu - od stanu konta w momencie "odejścia" wyliczamy procent i oddajemy takiej osobie. Dla przykładu 10 osób wpłaca po 30 zł. Nieszczęśliwie gotówka zmniejsza się do 200 zł - 1 osoba chce odejść. Dostaje swoje 10% z całości, czyli 20 zł. Myśle, że tak jest uczciwie. RE: Wspólna progresja - duzypawel - 14-12-2012 13:00 a więc poszło 30 zł. co do modelu grania - nie silmy się na to, że TRZEBA codziennie coś postawić. spokojnie, bez nerwów. czasem (zazwyczaj w weekendy) będą dni, że można postawić coś na wczesne popołudnie i na wieczór drugi raz (po zakończeniu pierwszego zdarzenia - żeby wiedzieć ile postawić) a czasem trzeba ze 2 dni poczekać. Absolutnie nie powinniśmy grać w cokolwiek oby tylko grać. w ten sposób skończymy na wyścigach psich zaprzęgów ![]() RE: Wspólna progresja - daniel42na - 14-12-2012 13:15 Hmm.. no tak może za daleko poszedłem z tym, że każdy zobowiązany jest wytypować kupon. Ale ma to też dobre strony: Ludzie zamieszczą swoje propozycje(jakie by nie były), jeśli będzie kiepski dzień i nie będzie co wybrać - po prostu sobie odpuścimy. Żeby nie było zbędnego chaosu widze to tak: Cytat:Moja jutrzejsza propozycja to: LUB Cytat:Moja jutrzejsza propozycja to: Do tego dorzucona drobna analiza.. W ten sposób szybciej dojdziemy czy warto grać, jeśli tak - którą propozycję wziąć pod uwage. (To tylko przykład - wiem że mecze rozgrywane są dzisiaj ![]() RE: Wspólna progresja - duzypawel - 14-12-2012 13:22 oponuję pozostać przy 2 zdarzeniach AKO lub nawet pojedynczych (remisy) i tak na marginesie... co to za bukmacher? nawet bwin oferuje wyższe kursy... nie mógłbyś założyć konta na jakimś czymś cywilizowanym? bet365, betclic, bwin? |