Duża kasa za GU z Fararrem! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: GoUpload (/Forum-GoUpload-309) +---- Wątek: Duża kasa za GU z Fararrem! (/Temat-Duza-kasa-za-GU-z-Fararrem-60888) |
RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - GoUpload.net - 20-10-2013 22:40 Można zostać jego poleconym. Jest naszym oficjalnym mentorem, pomógł wielu osobom zacząć zarabiać fajne pieniądze, odezwij się do niego, bo niedawno wystartowało jego forum, gdzie udziela porad swoim poleconym RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - Fararro - 22-10-2013 11:27 Jasne, każdy kto ma ochotę popracować może zostać moim poleconym ale wymagam pracowitości i odrobiny ogarnięcia. Przypominam, że jak piszecie mi PW, maila czy cokolwiek to koniecznie napiszcie do mnie na gg wraz z nickiem pod jakim się zarejestrowaliście, bo potem pisze 20 osób naraz i nie wiadomo kto jest kto RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - djmichu - 23-10-2013 16:52 napisałem na gg czekam na odp RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - Fararro - 07-11-2013 07:56 Mały update pierwszego posta , zainteresowane osoby proszę czytać. Dopiero dziś pokasowałem prywatne wiadomości na tym forum bo się okazało, że jest ich za dużo i nie można było do mnie pisać Zapraszam wszystkie zainteresowane zarabianiem osoby! RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - Fararro - 13-12-2013 18:27 Wszystkie zainteresowane zarabianiem osoby o kontakt poprzed pw na forum.fararro.pl - proszę pisać co robiliście do tej pory, nick z gu oraz nr gg. Zapraszam RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - Fararro - 30-12-2013 10:21 Jak coś ja już jestem także pisać do mnie jeszcze raz pw na moim forum lub jeszcze raz na gg i działamy Przypominam, że w wekendy nie pracuję a poza tym nie będę dostępny 1 stycznia Pzdr. RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - dawidekch - 02-01-2014 08:14 Jestem zainteresowany współpracą. Kontakt PW RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - Fararro - 08-01-2014 16:28 Kontakt ze mna pierwszy poprzez pw na forum.fararro.pl na pw piszemy co umiemy, z czym mamy problemy oraz nr gg Zapraszam! RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - dawidekch - 09-01-2014 20:11 Napisałem Ci na forum na PW. RE: Duża kasa za GU z Fararrem! - dawkos23 - 10-01-2014 23:15 Fararro pokazujesz sie tu? Bo chcialbym zebys zostal moim mentorem na GU |