![]() |
Beta Sklep tylko dla USA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Beta Sklep tylko dla USA (/Temat-Beta-Sklep-tylko-dla-USA-6086) |
RE: Beta Sklep tylko dla USA - Royside - 27-04-2010 17:50 Albo naprawde o nas myślą i nie chcą żebyśmy płacili cło czy tam Vat, albo jestem paranoicznym Polakiem i jest to tylko kolejna wymówka. RE: Beta Sklep tylko dla USA - gary126 - 27-04-2010 17:54 To panowie mam jeszcze jedno pytanko czy z-lista z Hambugerów nie bedzie brała udziału w Restocku ?? RE: Beta Sklep tylko dla USA - matid20 - 27-04-2010 17:56 (27-04-2010 17:54)gary126 napisał(a): To panowie mam jeszcze jedno pytanko czy z-lista z Hambugerów nie bedzie brała udziału w Restocku ?? A dlaczego ma nie brać udziału? Wszyscy biorą udział w restocku dla USA. Natomiast na restock International Hamburgery nie mają wstępu. (27-04-2010 17:50)Royside napisał(a): Albo naprawde o nas myślą i nie chcą żebyśmy płacili cło czy tam Vat, albo jestem paranoicznym Polakiem i jest to tylko kolejna wymówka.Podejrzewam, że to drugie ![]() RE: Beta Sklep tylko dla USA - KristopheR - 27-04-2010 17:58 Ja tam już sam nie wiem.. Niby Lockerz coś "robi" dla nas, a z drugiej strony takie numery. RE: Beta Sklep tylko dla USA - ClubMen - 27-04-2010 17:59 Mówi sie żal... Lockerz dalej kombinuje... Zaczyna mnie to wk*rwia*... Jeżeli nie dadzą sklepu dla europy itd do wakacji mam ich w dupie!! RE: Beta Sklep tylko dla USA - KristopheR - 27-04-2010 18:01 ClubMen spokojnie, nic im nie poradzisz. Wkońcu to Lockerz jest amerykańskie, to oni ustalają zasady. My mamy TakeaGift oraz Qday ^^ RE: Beta Sklep tylko dla USA - MareKSG - 27-04-2010 18:03 Ciekawe kiedy wprowadzą ten sklepik... Mam nadzieję, że zaraz po testach. Ale przynajmniej będziemy wiedzieli o ile podrożeją nagrody. Oby x2 ![]() RE: Beta Sklep tylko dla USA - michalzabc - 27-04-2010 18:04 Cytat:Restocki. Z racji tego, ze okres testowy SHOPu bedzie dostepny tylko dla Z-Listerow (mieszkancow USA), bedziemy dalej organizowac restocki.A to mi się podoba RE: Beta Sklep tylko dla USA - korbakornik - 27-04-2010 18:04 nawet jesli w przyszlosci shop bedzie tylko dla USA (w co osobiscie nie wierze) to bedziemy mieli przewage na restockach. nie ma co na nich bluzgac. nic to nie zmieni. jesli chodzi o clo wraz z vatem to w pelni popieram ludzi ktorzy pisza ze to tylko % wartosci. a amerykanie maja... siedziba lockerz jest w stanach to nic dziwnego ze maja maja swoja polityke. zalozmy ze lockerz zrobi shop beta tylko dla polski, ile osob odejdzie z lockerz w stanach? sporo, a ile osob odejdzie z lockerz w polsce po tym newsie? prawie nikt. oni tesh musza na tym zarobic. a co jesli byłaby identyczna sytuacja jakby lockerz byl polski? wtedy polacy nie mogliby pozwolic sobie na utrate polskich czlonkow i zrobili by podobnie. peace! RE: Beta Sklep tylko dla USA - MareKSG - 27-04-2010 18:10 (27-04-2010 18:04)korbakornik napisał(a): nawet jesli w przyszlosci shop bedzie tylko dla USA (w co osobiscie nie wierze) to bedziemy mieli przewage na restockach. nie ma co na nich bluzgac. nic to nie zmieni. jesli chodzi o clo wraz z vatem to w pelni popieram ludzi ktorzy pisza ze to tylko % wartosci. a amerykanie maja... siedziba lockerz jest w stanach to nic dziwnego ze maja maja swoja polityke. zalozmy ze lockerz zrobi shop beta tylko dla polski, ile osob odejdzie z lockerz w stanach? sporo, a ile osob odejdzie z lockerz w polsce po tym newsie? prawie nikt. oni tesh musza na tym zarobic. a co jesli byłaby identyczna sytuacja jakby lockerz byl polski? wtedy polacy nie mogliby pozwolic sobie na utrate polskich czlonkow i zrobili by podobnie. peace! Nikt nie mówił że shop będzie tylko dla USA ![]() |