Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytania nowicjusza - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: ProfitClicking - Just Been Paid (JBP - JSS Tripler) (/Forum-ProfitClicking-Just-Been-Paid-JBP-JSS-Tripler-322)
+---- Wątek: Pytania nowicjusza (/Temat-Pytania-nowicjusza-60463)

Strony: 1 2 3 4

RE: Pytania nowicjusza - Krampo - 14-01-2013 18:45

Jak działa 3% reklamowane na stronie .. mi jak widzę nalicza chyba wg 2%. Mam 3 paczki + 1 startowa.. Paczki odpalone w zeszłym tygodniu. Jest jakiś haczyk z tym 3% ?

RE: Pytania nowicjusza - dondoonsie - 14-01-2013 20:47

(14-01-2013 18:45)Krampo napisał(a):  Jak działa 3% reklamowane na stronie .. mi jak widzę nalicza chyba wg 2%. Mam 3 paczki + 1 startowa.. Paczki odpalone w zeszłym tygodniu. Jest jakiś haczyk z tym 3% ?

Do 15 stycznia jest promocja 3% od kupionych pozycji za pieniądze które zostały wpłacone przy starcie tej promocji. Jak kupiłeś pozycje za kasę zarobioną to nie ma tej promocji. Głównie chodzi im o to aby wchodziły do systemu nowe środki.

RE: Pytania nowicjusza - Krampo - 14-01-2013 21:14

Jestem nowym użytkownikiem, włożyłem nowe środki - wszystko w zeszłym tyg.

RE: Pytania nowicjusza - dondoonsie - 15-01-2013 11:04

(14-01-2013 21:14)Krampo napisał(a):  Jestem nowym użytkownikiem, włożyłem nowe środki - wszystko w zeszłym tyg.

Jeżeli wpłaciłeś nowe środki w tym czasie kiedy była promocja i nie miałeś naliczania na 3% to nie mam pojęcia co jest. Mojemu kumplowi normalnie 3% nalicza