Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! (/Temat-Lipton-Taxi-latwe-do-wygrania-kubki-pendrivy-torby-i-IPAD-58512) |
RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - olennnkaaa - 11-09-2012 22:51 Hahahaha zabiles mnie banan Ja wysyłałam im wszystkie dane na email, firma sprawdzona więc raczej można zaufać RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - Branzolek - 12-09-2012 21:25 Orientujecie się ile ma pierwsza osoba ? RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - kompik - 17-09-2012 20:30 Jest i torba D: Szkoda, że nie ma w rankingu kto ile ma taxi. Ktoś może wie czy da sie sprawdzić czy kolejne osoby dołączają po tym jak już zebrałem wszystkich na torbę ? RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - olennnkaaa - 18-09-2012 08:42 Teoretycznie na tym dolnym pasku możesz przesuwać i widzieć kto dołączył, ale nie wiem czy jeśli będziesz zapraszał nawet po zebraniu wszystkiego, to czy się wyświetli tam RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - fryzjer - 18-09-2012 14:55 można na fake kontach facebook robić ? RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - Damkofr - 18-09-2012 19:11 są jeszcze kubki albo pendrivy? RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - Damkofr - 19-09-2012 09:22 kur** co się stało że nie mam żadnej osoby zaproszonej a miałem już 8 osób ???? RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - olennnkaaa - 19-09-2012 10:16 włącz przez inną przeglądarkę, czasem tak wiesza,że nie pokazuje nikogo RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - Damkofr - 19-09-2012 10:43 Bo widziałem tam przy kubkach 7 zaproszonych znajomych i gdy 8 doszła to zniknęli może przy 9 przeskoczy automatycznie na pendrive? Niechcący chyba akceptowałem zaproszenie innej osoby mimo że już byłem dołączynny do aplikacji może być to powodem? RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD! - olennnkaaa - 19-09-2012 13:35 Raczej nie. Okay, jeśli dołączy Ci 9 osoba i nie pokażą Ci się - napisz na ich tablicy o tym wtedy Ci zweryfikują znajomych i dodadzą mi też na samym początku się nie pokazywali :/ |