Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. (/Temat-Sprzedam-Mega-nisza-do-zarabiania-na-serwisach-PPA-58026)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Believe - 14-09-2012 22:11

Można to wykorzystać na blogu?

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 15-09-2012 10:19

Tak, można.

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Zwarty - 15-09-2012 10:28

Kupił ktoś już to ? Polecacie ? Smile

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 15-09-2012 10:34

@Zwarty w pierwszym poście masz recenzje Coristo.

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 17-09-2012 19:11

Trochę ostatnio dostałem pytań dlatego odpowiadam.
1. Czy można wykorzystać niszę na blogu? Tak można na blogu, na yt, na czym tylko będzie się chciało. Tutaj liczy się pomysł.
2. Czy jest możliwość wpłaty na konto? Tak jest możliwość. Mogę podać konto w mBanku lub Alior Sync, ale poradnik wysyłam po zaksięgowaniu wpłaty na moim koncie.
3. Czy można kupić poradnik przez Allegro? Mogę wystawić na Allegro aukcję, tylko nie wiem czy nie zostanie usunięta. Oczywiście po zakupie na aukcji można wpłacać poprzez PayU i konto bankowe.
4. Aktualna cena niszy to 20$.
5. Na wszelkie pytania odpowiadam tylko przez PW. Proszę nie podawać mi nr gg, telefonu itd : D.

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 22-09-2012 17:45

Nisze sprzedaje jeszcze do wtorku (25.09) po tym terminie już nie będę sprzedawać.

Cena: 50 zł.

Płatność: Paypal, mBank, Alior Sync

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - patryk0407 - 22-09-2012 19:39

poczekaj na mnie, napisałem Ci ostatnio Big Grin kołuje kase Big Grin

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 22-09-2012 19:46

Jasne Big Grin do wtorku jeszcze sporo czasu ... Jerk

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Petr0 - 22-09-2012 20:45

Chętnie kupiłbym te nisze ale niestety narazie nie mam takiej kasy Sad. Szkoda, bo oferta bardzo kusząca Smile

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Kerak - 22-09-2012 23:04

Jestem szczęśliwym nabywcą, szczęśliwym bo patrząc po niszach, to się na pewno zwróci Wink Niedługo możliwe że dam relacje z zarobkami.