LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! (/Temat-LockBuzz-com-Zarabiaj-na-skracaniu-linkow-MEGA-wysokie-stawki-55719) |
RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 11:08 (30-07-2012 11:06)Killer napisał(a): przecież już napisałem że to multikonto. no jak tak możesz ti ti ti ti nie dobry oni jeszcze wersji wspólnej nie ustalili bo raz jest michał a raz go nie ma i nie wiedzą sami jaką drogę wybrać teraz czy jest czy go nie ma a ty im skrzydła podcinasz mówiąc, że jest RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Killer - 30-07-2012 11:13 dlatego jeszcze nie zbanowałem - darmowy cyrk RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 11:17 (30-07-2012 11:13)Killer napisał(a): dlatego jeszcze nie zbanowałem - darmowy cyrk darmowy cyrk i pseudo aktorzy ze spalonego teatru dowodem mnie rozwalili - kolega koledze wysłał a ludzie to przecież debile i bez namysłu i patrzenia łykną przynętę ups taki wredny tomazzi się znalazł i się czepił - warna mu nikt nie zna przecież stylu pisania michała więc nikt pod nowym nickiem go nie pozna ( ups zabawa w berka nie wyszła, jednak poznali) zabawa w ciuciu babkę - raz jest michał, raz go nie ma RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - LessiPL - 30-07-2012 12:21 Ja sie w sumie mocno zdziwiłem, uważałem tego Michała za kogoś nawet ogarniętego i nigdy nie podejrzewałbym że mógłby to być ten lockbuzz. Może i dochodził po trupach do celu (w sumie nic do tego nie mam), ale nie zachowywał się jak pokemon. Jeśli już 2 x zrobiłeś niewypał to nie wiem po co po raz kolejny tracisz Nasz czas, na pewno nie są to ambicje czy dążenie do doskonałości - tylko kolejna próba nachapania kieszeni. RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 12:33 (30-07-2012 12:21)LessiPL napisał(a): Ja sie w sumie mocno zdziwiłem, uważałem tego Michała za kogoś nawet ogarniętego i nigdy nie podejrzewałbym że mógłby to być ten lockbuzz. znasz powiedzenie, że apetyt wzrasta w miarę jedzenia ? 2 razy się udało, jest więc czego by nie 3 raz - skoro dało się dwa razy to trzeba spróbować 3 razy myśli po 2 razach, że ludzie to debile i pod nowym nikiem go nikt nie pozna, tylko że pisanie go zdradziło i kolega z powodu nie ustalonej 1 wersji czy jest michałem czy też nie jest teraz to każdy wie hu is hu i ma ubaw potężny z nich na tym forum i nic więcej RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Tochkan - 30-07-2012 16:46 Naprawdę,obawiam się o Twoje zachowanie. Wiem że chcesz nas zniszczyć, tak samo jak naszą reputację. Co do Michała? Co on Ci takiego zrobił że masz do niego taką nienawiść ? Nikogo nie oszukał, staramy się jak najbardziej możemy. @Killer. Jako moderator forum,powinieneś nie pochwalać takiego zachowania. ------------ Wam ciągle chodzi o MegaEarn?Czy po prostu zżera was zazdrość , że tworzy projekt? Nie rozumiem ,nadal waszego hejtu. RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 16:54 hahahah śmieszny a zarazem żałosny jesteś mnie to zwisa i powiewa czy wy będziecie czy nie, każde dzieło MichałaBereszyńskiego jest dla mnie jak powietrze = nie widoczne, coś co nie widać dla oczu, tego nie ma i faktem jest, że każdy po pokazówkach michała normalny człowiek trzymać się od jego cudów będzie z daleka ja na pewno nigdy w czymkolwiek jego konta nie założę do tego na forum obowiązuje regulamin - konto LockBuzz jest multikontem i wyleci z banem hahahah "Nikogo nie oszukał, staramy się jak najbardziej możemy." poczytaj temat masz informacje co gdzie w czym wypłacił a gdzie nie wypłacił - więc jak nie wypłacenie nazwać ... a do tego staraniami jest piekło wybrukowane wypowiadaj się dalej, dawno się nie pośmialiśmy dziękujcie, że moderator jeszcze nie zamknął tematu to chociaż macie możliwość dostarczenia atrakcji i śmiechu społeczności forum RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Tochkan - 30-07-2012 19:00 Nie ma żadnej przyczyny ,by zamknąć temat. Michał wyłapał bana, by mnie zbanować raczej nie ma powodu. Skoro uważasz że jestem żałosny, to na cholerę siedzisz w tym temacie i piszesz głupoty? Wyjdź na świeże powietrze,zastanów się nad swoim zachowaniem. I jeżeli masz zamiar nadal tak pisać , to pisz na PW , możemy nadal wymieniać się zdaniami , lecz ja proponuję tą kłótnie zakończyć "sztamą". RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Killer - 30-07-2012 23:38 (30-07-2012 16:46)Tochkan napisał(a): Co do Michała? Co on Ci takiego zrobił że masz do niego taką nienawiść ? Jako moderator powinienem już dawno zbanować konto lockbuzz co właśnie czynie. Temat leci tam gdzie jego miejsce bo przestało to być zabawne, a zaczyna być po prostu męczące. Nikt nic do michała nie ma, po prostu wszystko za co się bierze się wali jak domek z kart i po prostu szkoda Naszego czasu na jego pomysły. Jednak żyj w swoim przekonaniu że kogokolwiek zżera zazdrość o stronę z szablonu pozdrawiam LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Killer - 30-07-2012 23:39 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |