![]() |
[Rozwiązane]LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon (/Temat-Rozwiazane-LOCKERZ-nie-wyswietla-punktow-i-niereaguje-gdy-przycisne-przycisk-cooming-soon-55) |
RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - @eryt$ - 14-11-2009 15:06 A co to jest restock ?? A punkty za wejście są naliczane ?? RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - jakubu - 14-11-2009 17:28 Coming Soon nieznaczy przypadkiem : Będzie wkrótce (czy coś w tym stylu)? Bo mi tez to nie wchodzi i to może dlatego. (14-11-2009 15:06)@eryt$ napisał(a): A co to jest restock ?? punkty są naliczane tylko żeby były naliczane za wejście musisz się wylogować (jeśli jesteś zalogowany) i ponownie zalogować (u mnie to działa) RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Royside - 14-11-2009 17:30 Restock to wypuszczenie towarów na strone przy czym masz około 10 min żeby wybrać co ci tam się marzy ![]() RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - @eryt$ - 14-11-2009 17:42 I mogę sobie wybrać np. Konsole ale w ciągu 10minut od rozpoczęcia ? RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Magnus - 14-11-2009 17:49 a u mnie to nie działa dlaczego jak sie loguje w nowy dzien to sa 2ptz a potem sie wylogowuje i zalogowuje i juz nie dolicza ptz co zrobic? ? ![]() ![]() RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Royside - 14-11-2009 18:07 10 minut to to miało być tak metaforycznie , po prostu masa ludzi oblega wtedy strone i ciezko bedzie, jak masz dostateczna ilosc PTZ to mozesz wziąść. Punkty naliczane są za JEDNO wejście w ciągu JEDNEGO DNIA , nie ma tak , że wejdziesz i wyjdziesz 10 razy i bedziesz miec 20 PTZ RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Magnus - 14-11-2009 18:09 to słabo ;/ hehe było by fajnie RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - BeSTeK - 14-11-2009 18:11 (14-11-2009 17:30)Royside napisał(a): Restock to wypuszczenie towarów na strone przy czym masz około 10 min żeby wybrać co ci tam się marzy Błąd ![]() ![]() ![]() RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Royside - 14-11-2009 19:05 Chodziło mi o to że podczas wyprzedaży towary są tak szybko wykupywane i oblegane więc trzeba się spieszyć, a nie , że możesz sobie zamawiać w stylu PRE. RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - xellos666 - 14-11-2009 20:08 to troche nie ciekawie z tym Restockiem...trzeba będzie warować cały dzień przed kompem żeby zdążyć coś zamówić. Ale towary są chyba wypuszczane stopniowo co pare godzin w ciągu jednego dnia |