![]() |
Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) (/Temat-Najnowszy-news-o-nowej-funkcji-czyzby-SHOP-5489) |
RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - gaspare - 19-04-2010 17:49 Hm, pewnie coś niepotrzebnego. RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - Sethy - 19-04-2010 18:17 Mi się wydaje że może być to jednak shop, ale wszystko się okaże jak już wyjawią co to takiego ![]() ps. nie wiem czy widzieliście ale można już wejść do shopu ale tylko przez taki link: http://www.lockerz.com/shop wtedy przenosi was do sklepu i na boku jest napis "shop comming soon" ![]() RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - Mattix - 19-04-2010 18:29 No tak sethy, fakt, nie było tego jeszcze kilka dni temu, był tylko napis tam ,, More Soon '' ![]() No nic, pozostaje nam czekać. Poczekamy, zobaczymy RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - rj7rad - 19-04-2010 18:29 (19-04-2010 18:17)Sethy napisał(a): Mi się wydaje że może być to jednak shop, ale wszystko się okaże jak już wyjawią co to takiego Rzeczywiście! Może to na prawdę sklep ![]() RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - Andaramuxo - 19-04-2010 19:03 Dla każdego kto myśli, że to będzie shop czeka niemiłe rozczarowanie. RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - maglownik - 19-04-2010 19:08 skad wiesz? ![]() RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - Wenersky - 19-04-2010 19:09 Hmm... Jakby się zastanowic, to to może byc jednak ten shop- bo w newsie jest o "zapowiedzi", a "szopa" mogą zapowiedziec chocby i na swięta... Wielkanocne. ![]() RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - Bot222 - 19-04-2010 19:37 Nom Nie rozczarujcie się jesli to nie sklep,ale mogą otworzyć sklep ale nagród nie będzie tylko restocki ale może będzie pokazany wygląd sklepu !!. A sklep będzie do du***py bo przeciesz na innych stronkach jest sklep to nagród prawie nigdy nie ma !!.Ale pomyślcie przeciesz nie robili by sklepu jak by nie było to dla nich korzystniej. RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - Mr.TaraN - 19-04-2010 20:13 Widzę, że takie tematy to tylko szansa, żeby sobie ponabijać posty. Nie obraźcie się, ale śmieszą mnie 10- krotne posty, jeden pod drugim "To nie SZOP!", "PEWNIE GRY!1!1!11". Takie tematy powinny być jedynie ankietowane, a funkcja "post" powinna być zamknięta. Dziękuje za uwagę - pozdrawiam. RE: Najnowszy news o "nowej funkcji" (czyżby SHOP?!) - Zythus - 19-04-2010 20:23 Zgadzam się z panem wyżej |