![]() |
Zajefajne koszulki z USA - zbiorowe zamawianie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zajefajne koszulki z USA - zbiorowe zamawianie (/Temat-Zajefajne-koszulki-z-USA-zbiorowe-zamawianie-53805) |
RE: Zajefajne koszulki z USA - zbiorowe zamawianie - Razer - 29-05-2012 15:50 Okej więc tak: Przesyłka do PE 7$ a z PE? i tak wyjdzie taniej niż bezpośrednio a i cła nie będzie pytanie czy się zgadzacie??? RE: Zajefajne koszulki z USA - zbiorowe zamawianie - Ciastek - 29-05-2012 16:02 No i niestety mnie mozesz wypisać ;/ RE: Zajefajne koszulki z USA - zbiorowe zamawianie - Scoobyx - 31-05-2012 15:22 Ja zobaczę jak to wszystko wyjdzie. Tym razem nie zamówię, ale może następnym razem, kiedy wszystko będę miał jasno opisane i będę wiedział na jakie koszty się przygotować, bo aktualnie, to może to nie być opłacalne. RE: Zajefajne koszulki z USA - zbiorowe zamawianie - damianus627 - 31-05-2012 15:43 Mnie też wypisz. |