![]() |
Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! (/Temat-Postloop-com-zarabiaj-na-pisaniu-52273) |
RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - Damkofr - 20-04-2012 11:08 denisek mowiles ze mozna kilka razy robic to po co nie probujesz? RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - violino - 30-04-2012 18:27 Pomocy, bo znowu pewnie coś przegapiłam :/ Zarejestrowałam się, napisałam naście nawet postów na tym głównym forum Postloop i... I gdzie mam mieć odpowiedź, czy przeszłam, czy nie? Czy skoro w tych forach mam cały czas kłódki, to automatycznie znaczy, że nie przeszłam? RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - Dennisek78 - 30-04-2012 20:19 Kłódki masz na wszystkich bo jesteś jak narazie takim "trial-userem" jak przejdziesz weryfikację to będa wszystkie odblokowane :-) Wiadomość czy Cię przyjęli czy nie dostaniesz na e-mailu + powód why Cię nie przyjęli. @Damkofr nie ma kto mi napisać po angielsku kilku tekstów ; C RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - violino - 01-05-2012 08:49 Okazało się, że nie o to chodziło, ale dzięki dennisek ![]() Zostałam zaakceptowana. Rozumiem, że teraz powinnam po prostu kliknąć w obrazek przy danym forum i zapisać się danymi z Postloop, ten sam nick i ten sam mail, tak? Bo mam, kurde, znowu problem, nie wchodzi mi po żadnym mailu.. Miałam najpierw spamowego maila, zmieniłam go na normalnego wczoraj w jednym miejscu, dzisiaj w drugim, a nie mogę się zalogować na te fora z żadnego z tych maili. Masakra.. Ciekawe, czego znowu nie doczytałam ![]() RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - ciamciaj - 01-05-2012 08:58 (01-05-2012 08:49)violino napisał(a): Okazało się, że nie o to chodziło, ale dzięki dennisek Raczej te same emaile, zeby konto bylo podlaczone pod Twoje. Na poczatku staraj sie pisac tak jak na tym przygotowawczym forum ![]() ![]() RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - Dennisek78 - 01-05-2012 13:00 @Violino mogę zapłacić 5$ za napisanie 10 takich (przepięknych) postów ![]() Jakby co gg : 4320789 RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - violino - 01-05-2012 13:06 (01-05-2012 08:58)ciamciaj napisał(a): Zycze wysokich zarobkowDzięki ![]() Zaczęłam z oceną 3.8, teraz mi podnieśli do 4.1 ![]() RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - violino - 05-05-2012 23:09 Pierwsza wypłata z Postloop, po 4 dniach klepania ![]() ![]() (Czy bezpośrednio na PP mogę zamienić US na Euro? ) RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - Max998 - 05-05-2012 23:25 Przez ile w ciągu tych 4 dni pisałaś? 2 godziny dziennie więcej/mniej? Gratuluję ![]() RE: Postloop.com - zarabiaj na pisaniu! - violino - 05-05-2012 23:37 No właśnie nie bardzo potrafię powiedzieć ile, bo nie pisałam ciągiem, a na wyrywki, kilka razy dziennie (nie zawsze jest gdzie pisać, trzeba czasem poczekać, aż inni się wykażą, żeby z nimi móc dyskutować). W tej chwili dostaję minimum 1,5 punkta za post, a w zależności od forum nawet więcej, więc na $5 (100 punktów) potrzebuję ok 60 postów , a zwykle nawet mniej. Więc 2h to na pewno, ale raczej nie za wiele dłużej. Mam rating 4,5, a miałam już wyższy, tylko mi wczoraj jakiś palant zaniżył. Na szczęście jeszcze nie wpłynęło mi to na premię do punktacji. |