Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! (/Temat-Spring-Filing-Redemption-brak-e-maila-Warto-przeczytac-5201) |
RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Kicha - 15-04-2010 17:31 Mi sie juz wszystko wyjasnilo Zabrali mi prawie 600 ptz... Mialem 1300 mam 700 PTZ za 4 fake konta Na drugim koncie jednak i tak biore gre... RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Tutti Frutti - 15-04-2010 17:33 Siles jak bedziesz pisal do nich no ja sie tez podpisuje bo ja tez nie dostalem kurr** a juz podali regulamin restocku RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - top-michal - 15-04-2010 17:34 Na Facebooku napisali "We're still sending emails for Spring Fling redemption, so hang tight:-)" czyli jeszcze wysyłają maile. RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Kapec - 15-04-2010 17:38 Nie no bez jaj jest już regulamin restocku a jak meila nie było tak go dalej nie ma;/ zaczynam sie niepokoic... RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Siles - 15-04-2010 18:00 (15-04-2010 17:38)Kapec napisał(a): Nie no bez jaj jest już regulamin restocku a jak meila nie było tak go dalej nie ma;/ zaczynam sie niepokoic... No dokładnie ile można czekać? RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Hyubios - 15-04-2010 18:50 Spokojnie, bez paniki Panowie i Panie. Mają kilkanaście tysięcy maili do wysłania, każdego sprawdzają, czy legalny i muszą osobiście wysłać do niego maila. Jedna osoba może się równać 2 minutom, więc spokojnie. Jeśli jednak nie wyślą do jutra, pojutrza to wtedy trzeba się martwić. RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Siles - 15-04-2010 19:10 (15-04-2010 18:50)Hyubios napisał(a): Spokojnie, bez paniki Panowie i Panie. On niekoniecznie, bo wczoraj mówili że wyślą wszystkim e-maile i nie wysłali to sie każdy martwi. RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Wenersky - 15-04-2010 19:26 Ja już swojego maila dostałem i nazwijcie mnie skur*****em, ale mam nadzieje, że Wam nie dojdzie- Im mnie ludzi na restocku, tym większa szansa na zdobycie czegos RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - Hyubios - 15-04-2010 19:32 Wenerksy, co Ci z 50 osób mniej, jak będzie tam kilkanaście tysięcy, co ? Ooo, mam nadzieje, że teraz zebrałeś kilku miłych wrogów xD Przyszedł nowy na forum i zaczyna znajomości... A powiem Ci, że WSZYSTKIM PRZYJDZIE, a tobie usunął konto za fake konta dla listera. RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać ! - cysiek - 15-04-2010 19:41 Wenersky powiem tyle: goń się samolubie Ja swojego maila nie dostałem, choć zdobyłem dwa razy tyle punktów co trzeba było |