NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! (/Temat-NEWS-QDAY-TO-LEKCEWAZACE-NAS-NIEMADRE-CZLOWIEKi-5126) |
RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - El Loco - 14-04-2010 00:02 ale rozkmin to... oni akceptuja te koszulki gdzie jest duzo kolorowego... a jaki to jest sens? PRZECIEZ KOLOROWE KOSZULKI TO OOOOOOOGROOOMNE KOSZTA i by im sie to nie oplacalo... albo koszulki by byly po 50exp minimum... zrobilem prosta koszulke ktora nie narazilaby ich na wielkie koszta a ci je..wybredni i odrzucaja... bez sensu... -.- to jest konkurs dla ludzi co umieja sie poslugiwac jakimis lepszymi programami czy dla wszystkich ludzi ktorzy maja wizje koszulki qday? RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Jeppers - 14-04-2010 00:29 Ponawiam pytanie , dlaczego projekty naszych koszulek nie zostały zaakceptowane ? Jakie są kryteria ? Bo nie wiem jakich moja koszulka nie spełniała. RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - DonHoracy - 14-04-2010 06:35 Qday jest boski, wysłałem drugi raz ten sam projekt (nawet jednej kreski nie dorobiłem) bo poprzednio odrzucili a teraz nagle został przyjęty. Pozdrawiam tych, co to sprawdzają Tak nawiasem to qday powinien pisać powód dlaczego dana praca została odrzucona (czy to koszulka, czy to np. origami itd.) RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - El Loco - 14-04-2010 10:30 (14-04-2010 06:35)DonHoracy napisał(a): Qday jest boski, wysłałem drugi raz ten sam projekt (nawet jednej kreski nie dorobiłem) bo poprzednio odrzucili a teraz nagle został przyjęty. Pozdrawiam tych, co to sprawdzająowned xD moja 2x odrzucili :< napisali "tylko powazne prace" ale co dla nich jest powazne? wizja koszulki jaka by mogla reprezentowac qday czy koszulka czlowieka ktory narzucil milion kolorow na koszulke ktora pozniej i tak nie bedzie wypuszczona w obieg bo za duze koszta druku beda?... EDIT! HAHAHAHA znalazlem na necie jakas koszulke i ja wyslalem i mi zaakceptowali hahaha RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Danio - 14-04-2010 11:46 Moja zaakceptowali RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - matt88 - 14-04-2010 11:49 moje tez odrzucili ;/ zaczyna mnie wkurzac to qday... dlugo nie pociągną, ja wam mowie xD RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Kiziordzn - 14-04-2010 12:24 Dlatego ja im jutro wyśle koszulkę z niespodzianką RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Alcor - 14-04-2010 19:47 (13-04-2010 23:28)czepa napisał(a): panie Jeppers nie wiem o co ci chodzi. Chyba się nie znamy. Nie ma to jak pościemniać Panie adminie qday, byś się przyznał chociaż że to Ty robos... Sprawdziłem IP i oto rezultaty: IP rejestracji: czepa Ostatnio używał tego IP: czepa IP rejestracji: galgal Ostatnio używał tego IP: galgal IP rejestracji: robos85 Ostatnio używał tego IP: robos85 IP rejestracji: qdayadmin Ostatnio używał tego IP: qdayadmin Wszystko jasne :-) RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - El Loco - 14-04-2010 19:52 nikt nie broni qdaya na tym forum wiec robos sam musial zadzialac haha RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Matek1 - 14-04-2010 20:03 mi zaakceptowali ;d |