Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bot do konkursu na Lays.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Bot do konkursu na Lays.pl (/Temat-Bot-do-konkursu-na-Lays-pl-51222)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - Dennisek78 - 22-03-2012 21:34

Podobno ktoś już wygrał ale się nie chcę chwalić :C

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - Loder222 - 23-03-2012 10:49

Captche dodali Oo holercia

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - Morgoth2 - 23-03-2012 10:52

Nom nalogowaniu. Ale to nie jest jakis strasznie wielki problem, cale szczescie

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - Loder222 - 23-03-2012 10:56

na ręcznym nie ale ciekawe jak w tym cmd to załatwicie Tongue

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - elols - 23-03-2012 15:40

No niestety stało się nieuniknione - wprowadzenie captchy... Mogę zrobić, żeby do każdego logowania wpisywać captche, np. wpisujemy po kolei 100 kapcz, zaloguje nas na 100 kont i możemy wtedy dalej używać bota, ale nie wiem, czy jest w tym jakiś sens - chciałbym wiedzieć czy chcielibyście coś takiego. Opinie piszcie w tym temacie.

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - Morgoth2 - 23-03-2012 15:44

Jestem chętny

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - elols - 23-03-2012 16:00

Pomoże ktoś znaleźć klucz publiczny do recaptchy na stronie Lays.pl? Zorientowani będą wiedzieć o co mi chodzi.

EDIT: Nie trzeba, już mam. Zabieram się do pisania Smile

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - Morgoth2 - 23-03-2012 21:17

Kiedy mozna sie spodziewac zreaalizowania bota?

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - elols - 23-03-2012 21:36

Niestety - poddaje się. Tworze taki sam request do serwera jak przeglądarka i nic... Poddaje się... Dokładnie 4 osoby go kupiły, były zadowolone, podpinali po 40-50 kont, ale Lays.pl mnie pokonało. Zajmuje się innym zleceniem teraz - w najbliższym czasie umieszczę tutaj na sprzedaż bota, którego używałem do zarabianiu w serwisie MyPay.pl . Generuje pełną tożsamość wraz z działającym nr. telefonu, dodatkowo tworzy konto pocztowe na znanym polskim serwisie pocztowym. Wystarczy wpisać captche z MessageBoxa. Kto zainteresowany - piszcie w tym temacie, zobaczę jakie jest zainteresowanie.

RE: Bot do konkursu na Lays.pl - grzgrzgrz3 - 25-03-2012 13:46

Lol, z czym masz problem? Jaki problem znaleźć klucz recaptchy? Zresztą teraz lays wyłączył logowanie przez ich stronkę. Da się tylko przez facebook connect.