Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 20-11-2012 23:42

(07-11-2012 12:45)tomazzi napisał(a):  jak to tutaj jest z frekwencją osób ?
jak w wielu przypadkach są to boty czy też klikają osoby ?

morzysz być spokojny sejfik to najbardziej zaufany polski serwis są tu praktycznie wszyscy wyjadacze świata GPTR

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - tollusiek - 21-11-2012 14:20

Witam, można się dowiedzieć, ile zajęłoby uzbieranie przykładowo 50 złotych? Zakładając, że będę spędzał na serwisie dwie godziny dziennie. Jestem bardzo zainteresowany, stąd potrzebne mi ogólne spojrzenie na to. Pozdrawiam serdecznie Smile

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 21-11-2012 15:16

(21-11-2012 14:20)tollusiek napisał(a):  Witam, można się dowiedzieć, ile zajęłoby uzbieranie przykładowo 50 złotych? Zakładając, że będę spędzał na serwisie dwie godziny dziennie. Jestem bardzo zainteresowany, stąd potrzebne mi ogólne spojrzenie na to. Pozdrawiam serdecznie Smile

jeśli naprawdę poświęcisz 2h dziennie na aktywny udział w większości metod zarabiania w serwisie jest szansa że uzbierasz te 50 zł w miesiąc choć będzie to spore wyzwanie i nie ukrywam będzie wymagało kilku ref tak z pomocą 5 średnio aktywnych ref powinieneś dać redę.

a bez ref w spokojniejszym tempie uzbierasz w 2 miesiące te 50 zł

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 22-11-2012 14:28

Ile zarobisz w sejfik jako samotny klikacz?

1. Skrzynka in-box - średnio 2 emalie dziennie : 2gr zarobku
2. Płatne kliki - sporo klików o wartości minimum 0.25gr : około 7 gr zarobku
3. Kliki konkursowe - mnóstwo klików punktowych (nie wymieniamy pkt na pieniądze od razu tylko każde uzbierane 500 pkt (zajmuje to około 3 dni) wystawiamy na aukcji za 23 grosze (zejdzie w max 24h) : średni dzienny zysk to 8 gr
4. Płatne zapisy - ciężko wyliczyć średni zysk ... ale nie można się nudzić w tej zakładce mamy do wyboru 433 (na dzień 22 listoipada 2012) rożne zapisy o wartości od 10 do 70 groszy
5. Płatne zadania - ciężko wyliczyć średni zysk ...
6. Płatne pisanie - zarabiamy na pisaniu tematów lub postów na różnorodnych forach internetowych lub na faceboku. Stawka za post waha się od 1 grosz do 10 groszy stawka za temat od 5 do 50 groszy (oferty na dzień 22 listoipada 2012)
7. Płatne pobieranie- stawka za pobranie pliku waha sie od 1 do 2 gr.
8. Zarabianie na GG - za podanie swojego numeru GG otrzymujemy 10gr (taka stawka była gdy ja dodawałem nie gwarantuje że teraz jest taka sama) i 1 gr za każdą odczytaną wiadomość od sajfika
9. Facebok- za powiązanie konta Facebook z sejfikiem otrzymujemy 10 gr (taka stawka była gdy ja dodawałem nie gwarantuje że teraz jest taka sama)
10. Manualsurf- zarabiamy punkty za każdą wysforowawszy stronę co pomoże szybciej uzbierać nam 500 pkt które sprzedamy na aukcjiSmile
11. Strona startowa- ustawiamy stronę startową i automatyczne co 12h otrzymujemy wynagrodzenie symboliczne 25 gr na miesiąc ale jednym klikiem ustawiamy stronę startową i zariba się samo : 0.8 gr dziennie
12. Promowanie PTP- jest wile sposobów na ten zarobek ... osobiście ja zarabiam tak: inwestuje 9zł w zakup 20000 wejść w mój link PTP EXTRA dzięki czemu zarabiam 6800 kredytem które wymieniam na pieniążki po kursie 1.70zł za 1000 kredytek co daje zwrot inwestycje i około 2.50 zł zysku.
13. To nie koniec serwis posiada znacznie więcej metod zarobku oraz gier i konkursów...

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 29-11-2012 21:44

Masz już konto w sejfik? Mała wskazówka dla inwestorów:
Zakup w serwisie 20000 wejść za 9 zł na twój link PTPEXTRA.

Ile zarobisz?
Każde wejście na twój link PTPEXTRA daje ci 0.4 kredyta a każde 1000 PKT daje ci 1.70zł

20000 x 0.4 = 8000 kredytek

8000 x 0.85 = 6800 (średnio zaliczane jest 85%wejść- powód wolny internet niektórych użytkowników co oznacza nie w pełni wczytanie się strony www a co za tym idzie nie przyznanie nam kredytki)

każde 1000 kredytek to 1.70zł czyli: 6,8 x 1,70 = 11,56

czyli na każdej takiej transakcji zyskujemy 2,56

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 30-11-2012 21:57

Oferta dla osób posiadających już konto w sejfiku: http://sejfik.com/pages/bazar.php?id=208&refid=michalx2008x

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 09-01-2013 19:39

Dowód wypłacalności serwisu
[Obrazek: 7xps6ec24soo.png]

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - Ataman - 13-01-2013 19:04

Witam. Czy opłaca się kupić premium na sejfiku?
Ile można wyciągnąć wtedy miesięcznie odliczając wkład 50 zł w premium?

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 13-01-2013 19:54

(13-01-2013 19:04)Ataman napisał(a):  Witam. Czy opłaca się kupić premium na sejfiku?
Ile można wyciągnąć wtedy miesięcznie odliczając wkład 50 zł w premium?

VIP opłaca się w wypadku jeśli choć 2 z poniższych opcji do nas pasują:

a) mamy setki ref
b) wymieniamy spore ilości punktów
c) często handlujemy na aukcjach sejfika
d) potrzebujemy sporej dawki reklam

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Przekonaj się sam! - MrocznyKILL - 23-01-2013 22:55

Pierwszy post aktualizacja