Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze (/Temat-Zostan-Poleconym-Naucz-sie-zarabiac-prawdziwe-pieniadze-50202)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - kamaz1234 - 25-04-2012 15:12

również chętny do współpracy jak można ;D

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Deus - 25-04-2012 23:55

Kiedy zgłosiłem się po pomoc tutaj, wiedziałem tylko jakieś tam podstawy. To był trzeci dzień od kiedy zacząłem się bawić w upload. Później Fararro wygłosił mi kilka prawd. Dzięki jego nauce, wpadłem na pewien pomysł, który w ciągu jednego dnia pozwolił mi zarobić niemalże 10$ przeznaczając może 40 minut na jego rozpowszechnienie. Niby niewiele to 10$ (w porównaniu do niektórych użytkowników tutaj), ale mnie kwota bardzo ucieszyła. Następnego dnia niewiele mniej. Z ludźmi w grupie współpracuje się bardzo miło. Wypłaty jednak jeszcze nie zleciłem.

Osobiście polecam wszystkim początkującym pomoc Fararro. Smile

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Dami Dii - 26-04-2012 08:24

Jesli ktos chce pomoc wzamian za ref to gg 4933429 pisac do mnie jestem napalonym laikiemSmile Ok 8-10h wolnego casu codziennieSmile Jak poznam tajniki to bedziecie mieli dobre+ z refa.

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Fararro - 26-04-2012 14:26

Poszły PM, po raz 10 Tongue piszcie do nas na gg tak jest znacznie szybciej.
Zapraszam na gg:
Fiozo: 3621959
Fararro: 3441254

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - RaseR - 30-04-2012 14:44

Jestem chętny i właśnie napisałem do Fararro na GG i myślę ze dostanę szybką odpowiedz Wink

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Fararro - 02-05-2012 10:48

Aktualne Smile

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - konrad200399 - 05-05-2012 13:02

pisałem do ciebie na gg ale nie odpowiadasz

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - marcinkowski19 - 05-05-2012 13:10

ja również jestem chętny do współpracy.

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Fararro - 05-05-2012 19:55

konrad200399 - wysłałem ci pw
marcinkowski19 - napisz do nas na gg.
Aktualne - Ostatnio pisze coraz więcej osób, zaznaczam, że my udzielamy porad i staramy się pomoc ale połowa osób myśli, że zrobimy tak, że za 2 dni będziecie zarabiac po 1000 dolarów. My jesteśmy od pomagania i pomocy a nie od robienia wszystkiego za was (oczywiście nie kieruję tego do wszystkich Wink). Także Wciąż aktualne - ale niech zgłaszają się osoby które chcą zarobić i do tego coś robić Smile

Edit:
- Jeśli zdarzy mi się nie odpisać komuś na gg to spróbojcie jeszcze raz, używam gg na 2 komputerach i często nie mam jakiegoś nr gg, więc jak coś po prostu przypomnijcie się jakbym nie odpisał Smile

RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - AresxXx - 08-05-2012 16:50

Jestem chętny do współpracy, proszę o PW.