Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze (/Temat-Zostan-Poleconym-Naucz-sie-zarabiac-prawdziwe-pieniadze-50202) |
RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - kamaz1234 - 25-04-2012 15:12 również chętny do współpracy jak można ;D RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Deus - 25-04-2012 23:55 Kiedy zgłosiłem się po pomoc tutaj, wiedziałem tylko jakieś tam podstawy. To był trzeci dzień od kiedy zacząłem się bawić w upload. Później Fararro wygłosił mi kilka prawd. Dzięki jego nauce, wpadłem na pewien pomysł, który w ciągu jednego dnia pozwolił mi zarobić niemalże 10$ przeznaczając może 40 minut na jego rozpowszechnienie. Niby niewiele to 10$ (w porównaniu do niektórych użytkowników tutaj), ale mnie kwota bardzo ucieszyła. Następnego dnia niewiele mniej. Z ludźmi w grupie współpracuje się bardzo miło. Wypłaty jednak jeszcze nie zleciłem. Osobiście polecam wszystkim początkującym pomoc Fararro. RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Dami Dii - 26-04-2012 08:24 Jesli ktos chce pomoc wzamian za ref to gg 4933429 pisac do mnie jestem napalonym laikiem Ok 8-10h wolnego casu codziennie Jak poznam tajniki to bedziecie mieli dobre+ z refa. RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Fararro - 26-04-2012 14:26 Poszły PM, po raz 10 piszcie do nas na gg tak jest znacznie szybciej. Zapraszam na gg: Fiozo: 3621959 Fararro: 3441254 RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - RaseR - 30-04-2012 14:44 Jestem chętny i właśnie napisałem do Fararro na GG i myślę ze dostanę szybką odpowiedz RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Fararro - 02-05-2012 10:48 Aktualne RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - konrad200399 - 05-05-2012 13:02 pisałem do ciebie na gg ale nie odpowiadasz RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - marcinkowski19 - 05-05-2012 13:10 ja również jestem chętny do współpracy. RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - Fararro - 05-05-2012 19:55 konrad200399 - wysłałem ci pw marcinkowski19 - napisz do nas na gg. Aktualne - Ostatnio pisze coraz więcej osób, zaznaczam, że my udzielamy porad i staramy się pomoc ale połowa osób myśli, że zrobimy tak, że za 2 dni będziecie zarabiac po 1000 dolarów. My jesteśmy od pomagania i pomocy a nie od robienia wszystkiego za was (oczywiście nie kieruję tego do wszystkich ). Także Wciąż aktualne - ale niech zgłaszają się osoby które chcą zarobić i do tego coś robić Edit: - Jeśli zdarzy mi się nie odpisać komuś na gg to spróbojcie jeszcze raz, używam gg na 2 komputerach i często nie mam jakiegoś nr gg, więc jak coś po prostu przypomnijcie się jakbym nie odpisał RE: Zostań Poleconym - Naucz się zarabiać prawdziwe pieniądze - AresxXx - 08-05-2012 16:50 Jestem chętny do współpracy, proszę o PW. |