CashBuzz.org - Temat ogólny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: CashBuzz (/Forum-CashBuzz-319) +---- Wątek: CashBuzz.org - Temat ogólny (/Temat-CashBuzz-org-Temat-ogolny-49086) |
RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 07-03-2012 17:50 Wprowadziliśmy właśnie nowy mirror, a to dopiero początek RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 12-03-2012 15:18 Dzisiaj zostanie uruchomiony nowy mirror, hellpoint.net RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 12-03-2012 15:23 Ostatni mirror jak na razie najciekawszy Serwis bardzo mi się spodobał, na jednym pobraniu z usa zarobiłem aż 9$ Z tym że chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może wie jak wyglądają tutaj ankiety dla użytkowników z USA? Mam dość dużo wejść w linki, jednak wielu rezygnuje i nie jestem pewien czy chodzi o sam fakt ankiet czy dlatego że są może zbyt skomplikowane dla nich() RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 12-03-2012 15:33 Dziękujemy za opinie Prawdopodobnie jutro zostanie wprowadzony mirror dedykowany użytkownikom z polski. Co do ofert- są z tych samym sieci z których korzystają inne serwisy. W zależności od stawki są w różnych stopniach trudności, jednak nie powinno być problemu z wypełnieniem ich. RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 12-03-2012 20:20 Co naprawdę by się przydało, to możliwość przesunięcia plików do folderów bez zmiany linków, przy dużych ilościach plików problematyczne jest znalezienie tego, co akurat się wrzuciło Przy okazji, jest problem z CSS przy nowym mirrorze RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 13-03-2012 02:41 Jaką masz rozdzielczość oraz przeglądarkę? RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 13-03-2012 05:03 chrome - jednak na firefoxie to samo, 1680x1050 RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - DDK - 13-03-2012 09:52 @Nikodemsky, dzięki za wskazanie błędu, zostanie naprawiony RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 15-03-2012 12:58 Dwa pytania - po pierwsze zauważyłem na innych forach że mieliście niedawno dostępne w systemie sieci afilacyjne - co się z nimi stało? Druga sprawa, jest to prawdopodobnie jeden z bardziej typowych problemów downloadów ze skryptów typu firecash, sharecash itd. - zauważyłem że do pobierania wykorzystywany jest javascript, problem jest w tym że adblock i admuncher skutecznie blokują wyskakiwanie okien z javascriptu, zwłaszcza z niezweryfikowanych stron, czy jest jakaś szansa, że w przyszłości pobieranie będzie odbywać się na innej zasadzie?(przekierowanie czy coś) bystrzejsi ludzie, którzy pobierają na pewno zajarzą że należy wyłączyć do pobierania, no ale nie ukrywajmy - uploaderzy PPA polują na tych mniej bystrych, więc warto byłoby o tym pomyśleć. RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Dennisek78 - 20-03-2012 16:27 Zgadzam się z powyższym postem i jeśli jakiś serwis chciałby "przygarnąć" więcej użytkowników NA PEWNO taka zmiana by była lepsza |