Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CashBuzz.org - Temat ogólny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: CashBuzz (/Forum-CashBuzz-319)
+---- Wątek: CashBuzz.org - Temat ogólny (/Temat-CashBuzz-org-Temat-ogolny-49086)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 07-03-2012 17:50

Wprowadziliśmy właśnie nowy mirror, a to dopiero początek Wink
[Obrazek: grinchfiles.png]

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 12-03-2012 15:18

Dzisiaj zostanie uruchomiony nowy mirror, hellpoint.net Wink
[Obrazek: gsxf.jpg]

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 12-03-2012 15:23

Ostatni mirror jak na razie najciekawszy Smile

Serwis bardzo mi się spodobał, na jednym pobraniu z usa zarobiłem aż 9$ Smile Z tym że chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może wie jak wyglądają tutaj ankiety dla użytkowników z USA? Mam dość dużo wejść w linki, jednak wielu rezygnuje i nie jestem pewien czy chodzi o sam fakt ankiet czy dlatego że są może zbyt skomplikowane dla nich(Tongue)

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 12-03-2012 15:33

Dziękujemy za opinie Wink Prawdopodobnie jutro zostanie wprowadzony mirror dedykowany użytkownikom z polski.
Co do ofert- są z tych samym sieci z których korzystają inne serwisy. W zależności od stawki są w różnych stopniach trudności, jednak nie powinno być problemu z wypełnieniem ich.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 12-03-2012 20:20

Co naprawdę by się przydało, to możliwość przesunięcia plików do folderów bez zmiany linków, przy dużych ilościach plików problematyczne jest znalezienie tego, co akurat się wrzuciło Smile

Przy okazji, jest problem z CSS przy nowym mirrorze Sad

[Obrazek: ssc.jpg]

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 13-03-2012 02:41

Jaką masz rozdzielczość oraz przeglądarkę?

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 13-03-2012 05:03

chrome - jednak na firefoxie to samo, 1680x1050

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - DDK - 13-03-2012 09:52

@Nikodemsky, dzięki za wskazanie błędu, zostanie naprawiony Wink

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 15-03-2012 12:58

Dwa pytania - po pierwsze zauważyłem na innych forach że mieliście niedawno dostępne w systemie sieci afilacyjne - co się z nimi stało?

Druga sprawa, jest to prawdopodobnie jeden z bardziej typowych problemów downloadów ze skryptów typu firecash, sharecash itd. - zauważyłem że do pobierania wykorzystywany jest javascript, problem jest w tym że adblock i admuncher skutecznie blokują wyskakiwanie okien z javascriptu, zwłaszcza z niezweryfikowanych stron, czy jest jakaś szansa, że w przyszłości pobieranie będzie odbywać się na innej zasadzie?(przekierowanie czy coś) bystrzejsi ludzie, którzy pobierają na pewno zajarzą że należy wyłączyć do pobierania, no ale nie ukrywajmy - uploaderzy PPA polują na tych mniej bystrych, więc warto byłoby o tym pomyśleć.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Dennisek78 - 20-03-2012 16:27

Zgadzam się z powyższym postem i jeśli jakiś serwis chciałby "przygarnąć" więcej użytkowników NA PEWNO taka zmiana by była lepsza Wink