Farbuję włosy, czy jestem normalny? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Farbuję włosy, czy jestem normalny? (/Temat-Farbuje-wlosy-czy-jestem-normalny-48892) |
RE: Farbuję włosy, czy jestem normalny? - N55 - 16-09-2012 10:05 (06-02-2012 21:19)Avalanh napisał(a): Radziłbym Ci farbowanie zostawić dla kobiet xD Dokładnie tak. Zostaw to nam. Dokąd zmierza ten dzisiejszy świat? Chłopaki wyglądajcie jak chłopaki a nie upodabniacie się do dziewczyn(na szczęście jeszcze nie wszyscy, ale coraz więcej takich na ulicach się widzi )! RE: Farbuję włosy, czy jestem normalny? - OnOff - 29-03-2017 13:19 Kwestie kulturowe nic więcej. Przyjęło się, że to kobiety farbują włosy i tyle. Ja gdybym zobaczył znajomego, który przefarbował sobie włosy, to bym wzruszył ramionami i specjalnie wrażenia na mnie to by nie zrobiło i to mimo tego, że jestem osobą dosyć konserwatywną. RE: Farbuję włosy, czy jestem normalny? - dzemba - 14-02-2018 02:47 Dawno dawno temu farbowało się włosy, ale to raczej dla jaj, np: jednego dnia utlenić/ drugiego zrobić zielone/ trzeciego ściąć Albo komuś jak zasnął zrobić fioletowe dla beki, ale farbowanie dla wyglądu to jakaś paranoja XD RE: Farbuję włosy, czy jestem normalny? - DonWestbam - 14-02-2018 06:11 A gdzie wolność? Chce to farbuje, nie to nie. Ale i tak dalej wypindalaj |