Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: GoUpload (/Forum-GoUpload-309)
+---- Wątek: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload (/Temat-Kontakt-z-Ekipa-GoUpload-Ogolnie-o-GoUpload-48418)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - GoUpload.net - 11-06-2012 21:59

GU 24 hours!
Przez kolejne 24 godziny stawki będą wyższe o 30%!
Życzymy wysokich zarobków Smile

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - Shadecaster2 - 16-06-2012 10:27

zaczęliście wypłacać? kiedy wypłaty dojdą?

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - GoUpload.net - 16-06-2012 23:09

Poprzez problemy z PayPalem wypłaty powinny ruszyć pod koniec przyszłego tygodnia.

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - bytomiok - 30-06-2012 17:10

Jest możliwość aktywowania mojego konta? Nick bytomiok e-mail [email protected] , nie przychodzi do mnie żaden e-mail z serwisu.

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - GoUpload.net - 30-06-2012 20:57

Tak, oczywiście, już aktywowałem Smile Jeśli komuś jeszcze nie dochodzi mail aktywacyjny to proszę o kontakt.

@bytomiok: Skromny bonus w postaci 5 dni Premium za problem z mailem Wink

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - Verb22 - 01-07-2012 04:19

Goupload.net.

Czy wyslyłacie dokumenty do rozliczenia się z US tak jak firecash? Zależałobymi .

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - GoUpload.net - 01-07-2012 09:44

Niestety obecnie nie.

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - Petr0 - 01-07-2012 13:31

Nie dostałem linku aktywacyjnego. Mój e-mail [email protected]. A tak za okazją, chciałbym zostać przypisany jako ref z tego linku http://www.goupload.net/register.php?refid=4036.

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - GoUpload.net - 01-07-2012 15:02

W takim razie najlepiej zarejestruj się jeszcze raz, tylko z tego linku i napisz mi swój nick na PW to aktywuję konto ręcznie.

RE: Kontakt z Ekipą GoUpload / Ogólnie o GoUpload - damianus627 - 07-07-2012 00:37

No dajcie darmowe oferty bo będę mógł chociaż na jednym serwisie sam sobie pobierać.