WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: WAZZUB / Perfect Internet - The Power of "We" (/Temat-WAZZUB-Perfect-Internet-The-Power-of-We-47398) |
RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 06-01-2012 14:05 Za te kilka dni mają uruchomić w pełni funkcjonalną stronę wazzub.com. Jeśli tego nie zrobią to będzie znaczyło, że jest to jedna wielka ściema... Cóż, poczekajmy. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 11-01-2012 13:39 Strona do zapisu znów działa!!!!! W końcu... Podajemy już więcej danych czyli tworzymy konto z hasłem (nowe osoby) Osoby, które wcześniej rejestrowały się tylko z maila, czekają na link aktywacyjny. Wtedy uzupełnimy nasze dane i zobaczymy naszych poleconych. Pozdrawiam RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - werner4er - 12-01-2012 11:36 Dostaliscie mail aktywacyjny? Pytam tych, ktorzy zarejestrowali sie wczesniej. Bo ja jeszcze nie dostałem, podczas gdy wczoraj z mojego reflinku zarejestrowala sie moja siostra i juz dostała (moze zalogowac sie na swoje konto)... troche lipa.. RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 12-01-2012 11:39 hej werner. Ja już dostałem, dziś w nocy. Na jakiej skrzynce sie rejestrowałeś? RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - rasta - 12-01-2012 14:08 Nie wierzę w to, 1$=1ref kiedy było takie coś "wypłacalne" ? RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 12-01-2012 14:32 Będzie wypłacalne, zobaczysz Chyba nie wszystkim z Was chce się czytać więc juz tłumaczę. Nie wiadomo czy od razu stawka za poleconego wyjdzie na poziomie 1$. To szacunkowa wartość. Wszystko będzie działać tak: Jeśli globalny przychód za reklamy, tzw. global $FACTOR, bedzie na poziomie, załóżmy 4mln$, a wszystkich zapisanych w czasie pre-launch użytkowników będzie 5 mln to wtedy stawka za jednego wychodzi 4mln$/5mln=0.80$. Nasze zarobki wtedy to: Ilosć naszych poleconych ( personal $FACTOR ) x 0.80$. Jeśli natomiast global $FACTOR, bedzie na poziomie, 5mln$ to wtedy stawka rośnie do 1$. To trochę tak jak w dolarku. Co miesiąc ustalana jest stawka za 10000 pkt i to na jej podstawie obliczane są zarobki. I pamiętaj, że ta stawka za poleconego to za cały miesiąc RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - ipay - 12-01-2012 14:58 zarejestrowałem się z refa.. a jaką stronę muszę ustawić jako stronę startową? i czy jak nie ustawie to czy jakoś to wykryją? RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - macgre - 12-01-2012 15:13 Dzięki. Stronka startowa to wazzub.com, ale spokojnie. Powiedzą nam kiedy mamy włączyć RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - Wazzub - 12-01-2012 16:20 Dla użytkowników FB: http://www.facebook.com/wazzub.polska RE: WAZZUB Family - The Power of "We" - werner4er - 12-01-2012 16:57 (12-01-2012 11:39)macgre napisał(a): hej werner. Ja już dostałem, dziś w nocy. Na jakiej skrzynce sie rejestrowałeś? Juz wszystko gra, okazało sie, ze w spamie było |