Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
imagetwist.com - 2,60$ za 1000 wyświetleń zdjęcia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: imagetwist.com - 2,60$ za 1000 wyświetleń zdjęcia (/Temat-imagetwist-com-2-60-za-1000-wyswietlen-zdjecia-46688)

Strony: 1 2 3 4 5

ImageTwist.com - Workis - 11-07-2013 18:36

Witam,
chciałbym wam przedstawić serwis do uploadu zdjęć (pojawiło sie ich na forum już kilka) - ImageTwist.com. Dlaczego ten serwis, a nie inne?
Z prostego powodu - jest najlepszy.

Zacznijmy od tabelki zarobków :
[Obrazek: 99un.jpg]
Uwaga: jest to aktualna tabelka zarobków, po chwilowej zmianie na większe, jak wrócą to normy - wstawie stawki, które są bez promocji.

Dlaczego ten serwis jest najlepszy?

+ Intuicyjny i najlepszy system uploadu zdjęć. Jak widać na zdjęciu :

[Obrazek: 6iue.jpg]
możemy wybrać już przy uploadzie rozmiar zdjęcia, docelowy folder, ilość zdjęc w jednej linijce (niesamowicie ułatwia to uploadowanie kilkuset zdjęć, które będą rozbijane na kilka postów). Na innych serwisach z reguły nie ma takiej opcji, a jest ona bardzo przydatna.

+ Stawki - są serwisy, które maja stawki mniejsze, są takie które maja większe. Imagetwist jest po środku.

+ Wypłacalność. Imagetwist jest chyba najstarszym płacącym hostem zdjęć. Zdjęcia nie znikają po tygodniu, reklamy po wejściu nie są zbyt uciążliwe, serwis cały czas wypłaca bez większych opóźnień już od kilku lat.

+ Wszechstronność. Upload zdjęć jest stosowany przy dwóch systemach ich wrzucania na fora. Jako skrót/recenzja tego co umieścimy w .rar na jakimś hoście, bądź jako samowystarczalny post-galeria. I w jednym i w drugim wypadku, żeby dużo zarobić potrzebne jest wrzucać posty na jak największa ilość for. Co nas często ogranicza? Z reguły fora mają swoje reguły, maja swoje hosty zalecane i również te zbanowane. ImageTwist jest akceptowany na największej ilości for ze wszystkich hostów zdjęć, co czyni go bezkonkurencyjnym ze względu na to, że nie trzeba reupać galerii na inne hosty w zależności od miejsca wrzucania, tylko wszędzie lecimy na tym samym hoście - czyli ImageTwiscie. Najważniejsza zaleta, która docenią osoby chcące zarobić jak najwięcej nie marnując zbyt dużo czasu.

To tak w skrócie o tym serwisie.
Dla osób zaprawionych w bojach ten serwis raczej nie będzie nowością. Jeśli jest - bardzo go polecam.

Dla osób, dla których zarabianie na zdjęciach jest nowością - okazja do rozpoczęcia zarabiania na najlepszym serwisie, nie szukając później innego.

Dla osób chętnych - mogę podeslać przez PW poradnik. Napisałem w nim kilka możliwości zarabiania na zdjęciach (co wrzucać), kilka miejsc docelowych - różne fora, strony itd. (gdzie wrzucać).

Dowód wypłaty:
[Obrazek: pi5j.jpg]

Czysty link : http://imagetwist.com

Pozdrawiam i życze dużych zarobków! Smile

RE: ImageTwist.com - alizen - 11-07-2013 18:40

ale wypłacić im już trudno, a czekam ponad tydzien...

RE: ImageTwist.com - Workis - 11-07-2013 18:49

Rozumiem, że to jest Twoja pierwsza wypłata. Wypłaty mają manualne (wiadomo dlaczego), w "My Account" masz napisane, który jestes w kolejce do wypłaty. Jak będzie poniżej 20 - wypłate dostajesz w przeciągu 24 godzin. Jak mają dużo wypłat do zrobienia - zajmuje to do 2 tygodni. Jak trafi sie okres gdzie użytkownicy pozapominają wypłacać - wypłate dostaje się nawet i w 3 dni.

pozdrawiam

RE: ImageTwist.com - poczmail - 12-07-2013 10:03

W wolnej chwili z pewnością przetestuję serwis i porównam z innymi. Nawet kiedyś założyłem tam konto, lecz nie wiem, czy w dalszym ciągu istnieje ono w bazie. Cool

RE: ImageTwist.com - sowa97 - 16-07-2013 16:44

Rejestruje się z reflinka.

RE: ImageTwist.com - alizen - 16-07-2013 17:18

ja już chwile czekam na wypłate i myśle, że sie nie doczekam

RE: ImageTwist.com - Workis - 16-07-2013 22:22

Doczekasz się. Wink Które masz miejsce na liście oczekujących? Wypłaciłem już stamtąd dobre kilka wypłat i czas oczekiwania był bardzo różny, od kilku do ponad 20 dni, ale prędzej czy później - wypłata była na koncie. Ciekawą rzeczą jest to, że jak zleca się wypłate to podczas oczekiwania można zlecić nowa wypłate, które zsumują sie w jedna - z datą oczekiwania tej pierwszej, czyli druga,trzecia czy ktorąś wypłate dostaje się o wiele szybciej.

pozdrawiam Wink

RE: ImageTwist.com - alizen - 16-07-2013 23:15

mam 10 miejsce na liście już od paru dni

RE: ImageTwist.com - Workis - 16-07-2013 23:38

Ostatnio tez tak mialem, bylem 14 przez okolo 3 dni, ale czwartego juz od razu wyplacili. Nie masz sie co martwic. Wink

RE: ImageTwist.com - alizen - 17-07-2013 20:00

doczekałem sie i wypłacili, dowód w galerii