punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo (/Temat-punkcik-ctwg-pl-wielki-scam-i-oszustwo-44895) |
RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Punkcik - 23-10-2011 11:49 O to Ci chodziło? Od początku twierdziłeś, że działamy nielegalnie zamiast zapytać o to. RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - historia - 23-10-2011 18:48 ośmieszył się, to temat do zamknięcia.. RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - machu123 - 23-10-2011 19:48 OO gratulacje inteligencji Panie historia co ma piernik do wiatraka, a pozatym nie ośmieszłem siętylko miałem fałszywe informacje od pewnego żródła. A temat do zamkniecia bo nieaktualny. Proste chyba RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Bacian - 27-10-2011 17:14 ja niemam bana ja sobie konto usunołem ;/ punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Klin - 31-01-2015 14:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |