Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! (/Temat-Konkurs-Unibet-EXPERT-FC-Nagrody-co-tydzien-specjalne-co-miesiac-44375)

Strony: 1 2 3 4

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Tom607 - 13-03-2012 23:21

Mam takie pytanie,ile czekacie na dostanie kasy na swoje konto,bo ja na swoje 20 euro już czekam z tydzien i jak nie było tak nie ma.Wysłałem skan dowodu i napisali mi ze w ciągu kilku dni to zrobią... Ciekawe ile u nich to kilka dni.... :/

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - mareczek - 03-04-2012 17:49

I jak? Dostales juz kase? Bo zajalem 5 miejsce w bundeslidze, czyli nalezy sie 20 euro, wreszcie cos jest, bo od 4 tygodni nic wiec juz sie niecierpliwilem Big Grin

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Blackpanter - 24-04-2012 09:35

No prosty rachunek prawdopodobieństwa, 2 tysiące graczy, 10 nagród, 5 lig. mi wychodzi z tego pradopodobieństwo jakieś nagrody w danym tygodniu = 2,5 procent. Dalej jest 4 tygodni. w miesiącu. Czyli szansa jest 10 procent na jaąs nagrodę w miesiacu. Mi sie raqz udało od jesieni, ale fakt dwa razy byłem 11 Sad . Mam nadzieję że w nowym sezonie konkurs jak wiele innych nie zniknie i bedzie zabawa. licze ze cvhociaż raz w sezonie jakies miejsce w pierwszej trójce.... z tym ze graczy moze być i jeszcze więcej . tak wiec wszystko tzreba jakos przeliczac na prawdpodobieństwo. bio może być 1 nagroda ale np 10 graczy i juz wyglada to lepiej

Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Hybrid1990 - 13-04-2019 21:56

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.