Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się (/Temat-Lockerz-oszukiwalo-Wypowiedz-sie-4167)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Leopard - 30-03-2010 21:27

Nie czytam całego tematu, ale Lockerz na 90% zrobiło wszystko specjalnie. Nagród chyba było po 10-20, i dziesiątki ludzi nie mogły wejść na restock. Autofill i GreaseMonkey nie działały bo specjalnie zmienili reguły. Na restock'u dla wszystkich (w tym USA) będzie na 100% dużo więcej nagród, a regułki znów będą te same.

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Zellus - 30-03-2010 21:31

Myślę że formularze zmienili po to by każdy miał szansę coś zamówić a nie tylko ci którzy się jakoś specjalnie przygotowali.
Mi osobiście stronka chodziła świetnie ale za późno wszedłem żeby coś zamówić, a autofill tylko numer telefonu wpisał.

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - mitt - 30-03-2010 21:47

No to ja miałem tak wbijam na ptzplace zaraz po tym jak zadzwonił toolbar który znalazłem na talkprizes, zadzialal zajebiscie zadzwonił równo o 20.04, przejdzmy do rzeczy
1. Loguje się, i pisze mi ze restock nie dla mnie to jeszcze raz się loguje, ok zadzialalo
2. Wchodze w electonics i już nic prawie nie ma, a wszedłem może 20 sek od rozpoczecia czyli nagród było bardzo mało ,były sluchawki jeszcze wiec wchodze i oczywiście autofill ani monkey nie działają klikam alt+j i nic myśle ze mi się komendy pomylili wiec klikam ctrl+j i otwierają mi się piepszone pobierania firefoxa i w końcu w tej desperacji wziąłem koszulkę za jebane 800 ptz które zbieralem przez 3 msc, jestem wkurwiony na lockerz bo było mało nagród i ten błąd na początku i jeszcze nie działający autofill

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - arczyyy - 30-03-2010 21:56

mi tez wszystko ladnie dzialalo ;p po za tymi autofilami ;p

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Cartman93 - 30-03-2010 22:02

Nie wiem czy nie ma takiego działu, ale czy moglby mi ktos wytlumaczyc co robi greasemonkey i autofill? Mitt podzielilbys sie tym toolbarem? Ogolnie jestem slabo zorientowany,prosze o PW.
A co do tematu to mi wszystko ladnie smigalo i to calkiem szybko,tylko niestety za pozno wszedlem

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Sethy - 30-03-2010 22:05

Moje zdanie jest takie lockerz oszukiwało i to w naprawdę chamski sposób, a chodzi o to, że od dwóch dni nie działał mi ptz place wysłałem do nich 4 maile na żaden nie odpowiedzieli.
Jakieś 2h przed restockiem ptz place zadziałał i wszystko było ok jednak 30min przed restockiem ptz place działać przestał i już tak zostało do teraz, nie działa mi ani lockerz.com ani ptz place.
Porobiłem ss i wysłałem je w wiadomości do lockerz zobaczymy co odpiszą (jeśli odpiszą).
ps. Proponował bym zrobić petycje forumową lub jakąś większą i wysłać ją do lockerz, petycja ta zawierała by wszystkie nasze uwagi itp. może to i nie najlepszy sposób, ale może wtedy lockerz zacznie nas brać na poważnie, do tego niby mamy najwięcej użytkowników w europie a na logo lockerz które ktoś przesłał na ts'ie nawet niema Polski (tak się nas traktuje).

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Shooters123 - 30-03-2010 23:16

Wyebali nas na lewe sanki i tyle! ;/

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - xPietrek - 30-03-2010 23:25

To było wiadome że coś wykombinują... To wydawało się zbyt piękne, aby było prawdziwe. Ale co nam do tego ?
To oni dają nam nagrody praktycznie za darmo, jak nam nie pasuje to się nie musimy bawić...

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - kura - 31-03-2010 01:27

Ja miałem przygotowaną małpkę i auto filla ale niestety oba dodatki zawiodły... :<
Udało mi się zamówić nawet fajną koszulkę za 300ptz
Przypuszczam ze na ten restock ograniczyli znacznie ilość nagród :<

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Fezu - 01-04-2010 08:26

Ja tam wszedłem normalnie bez problemu, tylko autofill nie zadziałał i nie zdążyłem nic chapnąć a większość gierek była.