![]() |
marcowy restock - co zdobyliście? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: marcowy restock - co zdobyliście? (/Temat-marcowy-restock-co-zdobyliscie-4155) |
RE: marcowy restock - co zdobyliście? - Mysciak - 30-03-2010 20:28 Nie widzisz że on to zamawiał na dwóch różnych kontach? RE: marcowy restock - co zdobyliście? - znikajacypunkt - 30-03-2010 20:30 Witam. Zapomniałem wybrać z listy Polski, inne dane poprawnie wypełniłem. Czyli mogę nagrody już nie dostać? Ile czasu się czeka na e-mail z potwierdzeniem wygranej? RE: marcowy restock - co zdobyliście? - ketrab - 30-03-2010 20:45 Widzę po waszych nagrodach i powiem, że szkoda mi was. Możecie pomyśleć, że piszę tak, bo sam nic nie wygrałem i zazdroszczę co niektórym, ale taka jest prawda. Po co zamawiać tapetę, czy skina na iPhona, którego się w ogóle nie ma ? Spóźniłem się dosłownie 5 minut i nie było już nic, za wyjątkiem aluminiowego journala i kilku pierdół. Z liczbą 1500 ptz zamierzam czekać do sklepu, w którym to z góry zgarnę xboxa lub coś lepszego. RE: marcowy restock - co zdobyliście? - Mysciak - 30-03-2010 20:49 Tylko pomyśl że skoro doszły tylko filmy a nagrody są 4 razy droższe to w sklepie gdzie będzie 20 możliwości zdobywania PTZ to ten twój Xbox będzie kosztował z 5000 PTZ... RE: marcowy restock - co zdobyliście? - lockerz94_16 - 30-03-2010 20:51 Haha co za typek ![]() RE: marcowy restock - co zdobyliście? - El Loco - 30-03-2010 20:55 (30-03-2010 20:49)Mysciak napisał(a): Tylko pomyśl że skoro doszły tylko filmy a nagrody są 4 razy droższe to w sklepie gdzie będzie 20 możliwości zdobywania PTZ to ten twój Xbox będzie kosztował z 5000 PTZ... opowiedz ty mi co ty za glupoty opowiadasz... podniesli teraz 4x ceny ze wzgledu ZE BEDA NOWE MOZLIWOSCI ZDOBYWANIA PTZ i wiecej po co maja podnosic?... -.- ja oczywiscie nic nie wygralem ale z tego co widze to te nagrody byly po okolo 5 z kazdego z tych lepszych... jeden wielki FAIL ten restock... tyle sie starac po to zeby zgarnac tapete to opadam z sil ;d nawet nic nie probowalem wybierac jak zobaczylem ze gier ani psp nie ma... nie zdziwilbym sie jakby sie okazalo ze amerykanie tez sie wdarli na restock... RE: marcowy restock - co zdobyliście? - Troublemaker83 - 30-03-2010 20:58 El Loco żebyś czasem się nie zdziwił jak dodatkowo za tego xboxa będziesz musiał dopłacać ![]() ![]() RE: marcowy restock - co zdobyliście? - gaspare - 30-03-2010 21:04 nic, ide się zabić -.- RE: marcowy restock - co zdobyliście? - Songoku - 30-03-2010 21:11 Niestety g###0 ![]() A akurt gdy był restock siedziałem przy kompie i wypełniałem kupony na 123konkurs RE: marcowy restock - co zdobyliście? - Kilol - 30-03-2010 21:17 To teraz ja. Zamawiałem na dwóch kontach. Wszystko bez autofilla/małpki. I muszę powiedzieć, że ładnie się uwinąłem. ![]() 1. ![]() 2. ![]() |