[HOT] Shop w końcu dla Polski! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: [HOT] Shop w końcu dla Polski! (/Temat-HOT-Shop-w-koncu-dla-Polski-40834) |
RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - Driver - 09-08-2011 21:20 (09-08-2011 16:15)polik95 napisał(a): szkoda że tak późno wprowadzili tego shopa dla polski. jeszcze nie wprowadzili RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - Mateusz5511 - 09-08-2011 21:23 skasowane RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - pulpet112 - 20-08-2011 17:33 kurde juz sie nie moge doczekac RE: [HOT] Shop w końcu dla Polski! - Sławek26 - 21-08-2011 22:22 ciekaw jestem jak to bedzie funkcjonowało z naszym udziałem, bo jak pojawi sie sklep dla polaków i nie zniosą dla nas głupich opłat cła i podatku to wątpie czy ktoś pozwoli sobie na jakis wypasiony bajerek stamtąd.. co do restoków to kapa bita że już ich niema bo jak większość z was pisze to dzieki temu był klimat i emocje na które warto było czekać co do 24/7 to jesli rzeczywiście bedzie ulepszona wersja i bez oszukiwania to mysle że lepsze to niz wygrać decalz p.s. ...ale ogólnie i tak proponuję już się powoli pakować i wyjechać do USA [/align] ten Lockerz to ładne pi...dy :/ dzisiaj z ciekawosci wziołem cos ze sklepu do karty zamowienia i do wyboru jest Polska, wpisujac polski adres wylicza taxa wszystko pisze ile trzeba zapłacic, za przesyłke jedyne 32$ ups albo za 25tys ptz za free, ale co z tego jak 99% rzeczy nie wysyłaja do Polski i pisze by usunac przedmiot z karty, co za szmaciarze, jak narazie to tylko koszulki widze wchodzą :/ pozdro moze ktos cos znajdzie wartego uwagi |