Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie (/Temat-Rozmowa-Admina-Forum-z-Ekipa-Lockerz-sugestie-37455) |
RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Lubelak - 23-05-2011 13:24 Ile wynosi obrót miesięczny Lockerz w $$ ? -Tego ci nie powiedzą Ile jest przykładowo iPodów Nano na restocku ? 300-500 Co do mnie -Co planują wprowadzić na lockerz -Czy mają w planach zmiany w 24/7 aby dało się wygrać bez bota -Czy mają w planach zmiany w Restocku aby dało się wygrać bez bota RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Agusia - 23-05-2011 13:35 A ja proponuje takie pytania (Jeśli już były to sorki) 1. Jaki jest ich przepis na sukces. 2. Skąd zaczerpnęli pomysł na lockerz. 3. Czy mają w planach jakieś poważne zmiany. 4. Czy maja jakieś rady dla zarabiam.com (żeby podnieść statystyki, czym mamy się kierować) 5. .... -zapomniałam, ale jak mi się przypomni to napiszę. RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Mateusz5511 - 23-05-2011 13:40 1. tajemnica 2. chcieliśmy zrobić portal dla wszystkich dając darmowe nagrody 3. dołączam się do pytania 4. eee co to zarabiam.com RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Agusia - 23-05-2011 13:49 @Mateusz5511 W takim razie postaraj się wymyślić coś coś oryginalnego... RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - ksomix - 24-05-2011 16:17 Ja bym sie zapytal czy MARCY to kobieta czy mezczyzna ;] RE: Rozmowa Admina Forum z Ekipą Lockerz - sugestie - Admin - 26-05-2011 10:35 Rozmowa została przełożona na kolejny tydzien lockerz ma podać dokładny termin w mailu lada dzień. |