![]() |
Wrażenia po dzisiejszym restocku ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Wrażenia po dzisiejszym restocku ? (/Temat-Wrazenia-po-dzisiejszym-restocku-36473) |
RE: Wrażenia po dzisiejszym restocku ? - bider - 04-05-2011 19:38 Powiem jedno, masakra ... RE: Wrażenia po dzisiejszym restocku ? - Lukasek95 - 04-05-2011 19:38 popieram mirynda... wczoraj wygrałem właśnie decalze i cieszyłem się jak głupi do czasu gdy dowiedziałem co to jest ... :/ ale i tak jest nieźle xP RE: Wrażenia po dzisiejszym restocku ? - sl0910 - 04-05-2011 20:15 Hotkeye i 25$ a potem na koncie siostry 5$, ale się zagapiłam i wpisałam swoje imię zamiast jej, więc możliwe, że anulację tych 5$ dadzą... :/ Generalnie restock udany. RE: Wrażenia po dzisiejszym restocku ? - Xanthi - 04-05-2011 20:44 Ten dzisiaj był dobry, mimo że nic nie wygrałem, to przynajmniej jak wbiłem to było all na zielono, a zamuliło jak dałem enter w LRC po wpisaniu captchy... Liczę że na 2-im może coś się uda urwać ![]() |