Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne][Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: [Nieaktualne][Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! (/Temat-Nieaktualne-Twoja-strona-z-zaproszeniami-w-5-sekund-Nowa-strona-ze-skryptem-zaproszeniowym-3393)

Strony: 1 2 3 4

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Rykos - 01-04-2010 17:49

dobra stronka skorzystam

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Nyscerion - 01-04-2010 18:16

(31-03-2010 18:53)Lejton napisał(a):  e a ja zrobiłem sobie tą stronke ale mi coś nie działa wyświetla mi sie coś takiego: Warning: include_once(../include/invite.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nyscer/domains/zlist.pl/public_html/zaproszenia/lockerz/index.php on line 2

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '../include/invite.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/nyscer/domains/zlist.pl/public_html/zaproszenia/lockerz/index.php on line 2
i o co z tym chodzi ? da sie to jakos naprawić?

Po prostu stworzyłeś stronę w dwóch katalogach, tzn. zaproszenia/lockerz/index.php, a include zwraca się tylko o jeden katalog do tyłu, czyli zamiast bezpośrednio do zlist.pl/include/invite.php to idzie do zlist.pl/zaproszenia/include/invite.php. Nic z tym nie da się zrobić. Jak chcesz napisz do mnie na PW, jeśli nie możesz założyć drugiej trony z powodu blokady na IP.

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - mndlugi - 02-04-2010 21:50

wczoraj wysłałem dwóm osobom zaproszenia na poczte na onet i nic
o co kaman???

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Drold - 04-04-2010 16:24

dobre i przyda sie thx

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - danio426pl - 25-04-2010 15:10

nawet przydatne hehe

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - kret05 - 29-04-2010 06:53

dzięki + poleciał Wink

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - DJAd1 - 19-03-2011 14:20

Nie rozumiem co to jeszcze tutaj robi w przyklejonych tematach.. Przecież to już dawno nie działa.. czy moderatorowie śpią?

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Killer - 19-03-2011 14:41

(19-03-2011 14:20)DJAd1 napisał(a):  Nie rozumiem co to jeszcze tutaj robi w przyklejonych tematach.. Przecież to już dawno nie działa.. czy moderatorowie śpią?

a od czego masz przycisk zgłoś ?UndecidedUndecidedUndecided
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że treść tematu jest nieaktualna. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.