[Nieaktualne][Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: [Nieaktualne][Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! (/Temat-Nieaktualne-Twoja-strona-z-zaproszeniami-w-5-sekund-Nowa-strona-ze-skryptem-zaproszeniowym-3393) |
RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Rykos - 01-04-2010 17:49 dobra stronka skorzystam RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Nyscerion - 01-04-2010 18:16 (31-03-2010 18:53)Lejton napisał(a): e a ja zrobiłem sobie tą stronke ale mi coś nie działa wyświetla mi sie coś takiego: Warning: include_once(../include/invite.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nyscer/domains/zlist.pl/public_html/zaproszenia/lockerz/index.php on line 2 Po prostu stworzyłeś stronę w dwóch katalogach, tzn. zaproszenia/lockerz/index.php, a include zwraca się tylko o jeden katalog do tyłu, czyli zamiast bezpośrednio do zlist.pl/include/invite.php to idzie do zlist.pl/zaproszenia/include/invite.php. Nic z tym nie da się zrobić. Jak chcesz napisz do mnie na PW, jeśli nie możesz założyć drugiej trony z powodu blokady na IP. RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - mndlugi - 02-04-2010 21:50 wczoraj wysłałem dwóm osobom zaproszenia na poczte na onet i nic o co kaman??? RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Drold - 04-04-2010 16:24 dobre i przyda sie thx RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - danio426pl - 25-04-2010 15:10 nawet przydatne hehe RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - kret05 - 29-04-2010 06:53 dzięki + poleciał RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - DJAd1 - 19-03-2011 14:20 Nie rozumiem co to jeszcze tutaj robi w przyklejonych tematach.. Przecież to już dawno nie działa.. czy moderatorowie śpią? RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Killer - 19-03-2011 14:41 (19-03-2011 14:20)DJAd1 napisał(a): Nie rozumiem co to jeszcze tutaj robi w przyklejonych tematach.. Przecież to już dawno nie działa.. czy moderatorowie śpią? a od czego masz przycisk zgłoś ? Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że treść tematu jest nieaktualna. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |