Regulamin marcowego restock'u! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Regulamin marcowego restock'u! (/Temat-Regulamin-marcowego-restock-u-3362) |
RE: Regulamin marcowego restock'u! - Rizi - 16-03-2010 18:04 kurde paypal 25 $ za 1300 ptz ja nie mogę uff dobrze że są jeszcze polskie serwisy ja cię RE: Regulamin marcowego restock'u! - zioomek65 - 16-03-2010 18:05 Można tak zrobić że ktoś napisze wzór maila i my wszyscy top wyślemy. Lecz szanse są 0 że to coś zmieni RE: Regulamin marcowego restock'u! - Troublemaker83 - 16-03-2010 18:05 Ja się podpisuje pod każdą petycją, żeby tylko nie lecieli w ch....ja i dali nagrody za rozsądne punkty... Jak bedą 4 razy droższe to ja za taki restock podziękuje... RE: Regulamin marcowego restock'u! - cysiek - 16-03-2010 18:06 (16-03-2010 18:02)dante napisał(a): mysle ze oni sami teg pozałuja bo popularnośc im poleci ostro na mordeno ale zadziałać nie zaszkodzi, przecież nas nie zbanują, a odpuścić to znacznie gorzej, bo jak sklep wejdzie to wątpię żeby nagrody były 4x droższe, będą znacznie więcej droższe RE: Regulamin marcowego restock'u! - Bielak - 16-03-2010 18:11 to przestancie korzystac ze strony ktora w dalszym ciagu daje wam szanse zdobycia nagrod ZA DARMO. RE: Regulamin marcowego restock'u! - MotorniczyTramwaju - 16-03-2010 18:35 Myślałem, że Lockerz to coś innego, coś dzięki czemu w łatwy (naprawdę łatwy!) sposób zdobędę nagrody. Inne portale, przeczytamwszystkich.pl, qday.pl jakoś mi nie podchodzą. Jak włączyli sekcję Play myślałem, że będzie coraz lepiej. Wyczekiwałem informacji o wprowadzeniu sklepiku, ale kicha. Pogodziłem się, w końcu i tak dużo punktów można naciachać. A tu takie coś. Coraz większe nadzieje wiązałem z Marcowym restockiem, bo jednak wygrywamy. .................... NIE ma takiego bicia. (Przepraszam za taki długi post ale jakoś tak wyszło) RE: Regulamin marcowego restock'u! - Zellus - 16-03-2010 18:37 Tym co mają dużo punktów napewno to umożliwi zamówienie jakiejkolwiek nagrody... Szkoda że do nich nie należę ( #edit Właśnie policzyłem że jeżeli obejrzę wszystkie filmy na PLAY to bedę miał 750PTZ, CZYLI jeżeli restock będzie później niż 29 marca to mam szansę na PSP. (z-list) Ofc. jak dodadzą nowe filmy do play to bedę się cieszył i uszami klaskał xDD RE: Regulamin marcowego restock'u! - cysiek - 16-03-2010 18:41 to panowie kto jest dobry w pisaniu po angielsku RE: Regulamin marcowego restock'u! - Zellus - 16-03-2010 18:43 PROSZĘ O USUNIĘCIE POSTA. WEDŁUG OBLICZEŃ Z POSTA UP JESTM ZA PODNIESIENIEM CEN. #posypią się minuchy ??( RE: Regulamin marcowego restock'u! - kenny3578 - 16-03-2010 18:48 Jak mamy farta, że prowadzimy to takie coś dają... Wiele osób będzie musiało zrezygnować z walki o nagrodę |