![]() |
Regulamin Marcowego restock'u!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Regulamin Marcowego restock'u!!! (/Temat-Regulamin-Marcowego-restock-u-3361) |
RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - demondiablo - 16-03-2010 22:07 lockerz robi się coraz gorsze ;/ ciężko zdobyć teraz najtańszego mac booka a co dopiero teraz! ja muszę zdobyć TYLKO 250 znajomych na lockerz i będę miał psp ![]() RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - demistrakos - 16-03-2010 22:39 Tak jak myślałem nic za darmo w 13 dni uzbierałem ponad 350ptz to by było za łatwe ;( Może jakąś gierkę ustrzelę bo ipodowi mogę powiedzieć papa ;( ew zachowam ptz i poczekam na sklepik albo kolejny restock o ile taki będzie RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - xtraradex - 16-03-2010 22:42 We will raise points levels by 4x. moznaby tez to zinterpetowac, ze podniosa poziom NASZYCH ptz, ale na to nie ma szans ; ( RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - WalkmaN - 16-03-2010 22:53 kolejne marzenie o ps3 poszło się je***! :| :/ RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - Ober16 - 16-03-2010 23:14 Chłopaki coś podejrzewałem, że będzie droższe. Wiecie dlaczego? Zastanawiałem się dlaczego tyle filmików jest i dlaczego je zrobili? Ludzi szybko zbierają pkt więc dali droższe nagrody ale przesadzili mogli dać 2x. Serwis schodzi na psy a amerykanie mają europejczyków zapewne w dup**. Takie moje zdanie. RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - arczyyy - 16-03-2010 23:52 hmmm pewnie zrobili tak zeby zachęcić nas do korzystania z tego co wprowadza czyli gry wiecej filmikow i takie tam ![]() RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - bamasera - 16-03-2010 23:57 Poziom posiadanych PZT zostanie pomnożony x4 tak wynika z ostatniego newsa. RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - Zythus - 17-03-2010 06:32 Kurna, Ci, co próbują to interpretować jak pan wyżej: zastanówcie się? Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ceny nagród podrożeją 4x. Tyle Jak komuś nie pasuje, to nikt wam nie kazał tu się rejestrować? Lockerz nic wam nie obiecywało.. RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - sznikers99 - 17-03-2010 07:48 po jednym newsie wszyscy rezygnują a może lockerz robi was w konia żeby usa wygrało bo o ile wiem przegrywaja strasznie!!!!!!!!!!! a po drugie moze tez byc tak ze wchodzisz a ceny beda normalne ! RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - sitek958 - 17-03-2010 07:49 (16-03-2010 22:42)xtraradex napisał(a): We will raise points levels by 4x. moznaby tez to zinterpetowac, ze podniosa poziom NASZYCH ptz, ale na to nie ma szans ; ( Ja jak to przeczytalem pierwszy raz to tez tak to zrozumialem ale potem sie ogarnalem i zrozumialem ze nie ma tak dobrze ;] |