Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Regulamin Marcowego restock'u!!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Regulamin Marcowego restock'u!!! (/Temat-Regulamin-Marcowego-restock-u-3361)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - demondiablo - 16-03-2010 22:07

lockerz robi się coraz gorsze ;/
ciężko zdobyć teraz najtańszego mac booka a co dopiero teraz!
ja muszę zdobyć TYLKO 250 znajomych na lockerz i będę miał psp Tongue

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - demistrakos - 16-03-2010 22:39

Tak jak myślałem nic za darmo w 13 dni uzbierałem ponad 350ptz to by było za łatwe ;( Może jakąś gierkę ustrzelę bo ipodowi mogę powiedzieć papa ;( ew zachowam ptz i poczekam na sklepik albo kolejny restock o ile taki będzie

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - xtraradex - 16-03-2010 22:42

We will raise points levels by 4x. moznaby tez to zinterpetowac, ze podniosa poziom NASZYCH ptz, ale na to nie ma szans ; (

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - WalkmaN - 16-03-2010 22:53

kolejne marzenie o ps3 poszło się je***! :| :/

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - Ober16 - 16-03-2010 23:14

Chłopaki coś podejrzewałem, że będzie droższe. Wiecie dlaczego? Zastanawiałem się dlaczego tyle filmików jest i dlaczego je zrobili? Ludzi szybko zbierają pkt więc dali droższe nagrody ale przesadzili mogli dać 2x. Serwis schodzi na psy a amerykanie mają europejczyków zapewne w dup**. Takie moje zdanie.

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - arczyyy - 16-03-2010 23:52

hmmm pewnie zrobili tak zeby zachęcić nas do korzystania z tego co wprowadza czyli gry wiecej filmikow i takie tam Smile bedzie wiecej opcji na to zeby zdobyc ptz dlatego robia 4x ^^ tak mysle ;p

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - bamasera - 16-03-2010 23:57

Poziom posiadanych PZT zostanie pomnożony x4 tak wynika z ostatniego newsa.

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - Zythus - 17-03-2010 06:32

Kurna, Ci, co próbują to interpretować jak pan wyżej: zastanówcie się?
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ceny nagród podrożeją 4x.
Tyle
Jak komuś nie pasuje, to nikt wam nie kazał tu się rejestrować? Lockerz nic wam nie obiecywało..

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - sznikers99 - 17-03-2010 07:48

po jednym newsie wszyscy rezygnują a może lockerz robi was w konia żeby usa wygrało bo o ile wiem przegrywaja strasznie!!!!!!!!!!! a po drugie moze tez byc tak ze wchodzisz a ceny beda normalne !

RE: Regulamin Marcowego restock'u!!! - sitek958 - 17-03-2010 07:49

(16-03-2010 22:42)xtraradex napisał(a):  We will raise points levels by 4x. moznaby tez to zinterpetowac, ze podniosa poziom NASZYCH ptz, ale na to nie ma szans ; (

Ja jak to przeczytalem pierwszy raz to tez tak to zrozumialem ale potem sie ogarnalem i zrozumialem ze nie ma tak dobrze ;]