Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! (/Temat-Nowy-regulamin-dotyczacy-wysylek-nagrod-28954) |
RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - omisiu - 24-02-2011 22:19 (24-02-2011 22:16)Dominator napisał(a): a wiec zegnaj vacie i cle, widac dzieli mnie wiecej od tacza niz dzielilo... Wszystko co wiąże się z żywą gotówką jest pewniejsze RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - Grabowkers - 24-02-2011 22:31 (24-02-2011 22:16)Dominator napisał(a): a wiec zegnaj vacie i cle, widac dzieli mnie wiecej od tacza niz dzielilo... Możesz jeszcze skorzystać z PE RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - SoraS - 24-02-2011 22:32 A ja mam pytanie z innej beczki, jak się ma sprawa z Shopem ? Przykładowo zamawiam z shopa ipoda wartego 500$ z czego polowe czyli 250$ za niego płace,resztę mi bierze z punktów czy Lockerz da mi refundacje na PP w wysokości 500$ ?? Czy cała akcja tyczy się tylko 24/7 i restocków?? RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - Monster - 24-02-2011 22:37 Nareszcie nie będę płacił cło za kozaki warte $200 tylko dostane kasę. RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - kiepski96 - 24-02-2011 22:41 Gdzie są kozaki ? RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - C!tek - 24-02-2011 23:00 kozaki były do wygrania na ostatnich restockach, sam zamówiłem i liczę na sowitą refundację ^^ RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - cinexik - 24-02-2011 23:18 (24-02-2011 23:00)C!tek napisał(a): kozaki były do wygrania na ostatnich restockach, sam zamówiłem i liczę na sowitą refundację ^^ nie czytasz ze zrozumieniem, jesli zamówiles wcześniej, to nie dostaniesz refundacji, REFUNDACJA LICZY SIĘ OD JUTRA! czyli za wszystko co wygracie od jutra macie kaske! RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - C!tek - 24-02-2011 23:34 ty też nie czytasz ze zrozumieniem. Oczywiste takie to nie jest i są duze szanse na refundację nagród których nie wysłali i nie potwierdzili nawet jeszcze. Skoro dużo osób odmawiało przyjęcia paczki z uwagi na podatki i lockerz traciło to nie wiem czy opłaca im się ryzykować i i wysyłac kolejną turę kilku tysięcy paczek skoro wiedzą, że i tak dużo z nich wróci i stracą na kosztach wysyłki a ludzie będą niezadowoleni. RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - omisiu - 24-02-2011 23:49 @up Ale wszystko w życie wchodzi od jutra więc nagrody zamówione wcześniej NIE będą refundowane. Nic nie napisali, że zasada będzie obowiązywała wstecz... RE: Nowy regulamin dotyczący wysyłek nagród! - C!tek - 24-02-2011 23:59 to skumaj, że od jutra nie będą wysyłali nagród internationalsom. A moich nie wysłali ani jeszcze nie potwierdzili tak jak tysiącom osób więc skoro od jutra nie wysyłają to mogą i nie wysyłać zaległych. Nie ma co się sprzeczać nad interpretacją tylko czekać na maila od supportu. |