REWOLUCYJNY REFBACK aż 99,9% - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: REWOLUCYJNY REFBACK aż 99,9% (/Temat-REWOLUCYJNY-REFBACK-az-99-9-24197) |
- ReXXX - 19-09-2008 16:31 makaj napisał(a):Czyli praktycznie oszukałeś poleconych zmieniajac warunki umowy. Oszukałem ???? w reffbacku nic takiego nie ustalałem Jak przyjdzie nowy właściciel to dostaną jakąś rekompensatę Zobacz że w mojej ofercie nic nie pisze o czasie trwania reffbacku ;-) - makaj - 19-09-2008 16:40 Takie coś kolego nie przejdzie niestety. Kristof05 miał za refback właśnie bana. Zgadnij, co Cię czeka? Warto było? To można zrobić refback... w domyśle na minutę? I po minucie przestaje być już aktualny? Każdy refback (jeśli Ty sam nei zaznaczysz inaczej, typu do pierwszej wypłaty), jest w domyśle do końca... Inną sprawą jest, że oszukałeś przy konkursie. I tu już filozofii nie dorobisz. Dla innych po raz kolejny nauczka. Nie powiem kto mógł tylko uwierzyć w cudowny refback z konkursem. Życie znów Was wydymało :-> - Damien - 19-09-2008 16:50 a ja wiedziałem odpocątku że to zapiękne aby było prawdziwe;/ - ReXXX - 19-09-2008 17:20 lolaszek, makaj, o co wam chodzi z tego forum nikt się nie zapisał do bux.bg więc można sprzedać i nadal płace innych buxach :-) Czarna88 proszę o adres AP płace 10 $ odszkodowania 8-) - Damien - 19-09-2008 17:22 Czarna88 napisał(a):Firmy standardowe, ale udało mi się wygrzebać bux.bg i hispanobux :-) Jestem w poleconychTo chyba oznacza że jednak ktos jest w bux.bg z forum... A pozayum wklej te screen wkoncu - RONIN - 19-09-2008 17:23 ReXXX napisał(a):lolaszek, makaj, o co wam chodzi z tego forum nikt się nie zapisał do bux.bg więc można sprzedać i nadal płace innych buxach :-) niechce sie wtracac ale jakos mialy pare dni temu pojawic sie screeny..... jakos do tej pory ich nie ma - powiem tyle - kombinojesz facet i cos krecisz ale nie zdziwie sie jak twoja kariera i kombinowanie na tym forum zakoncza sie banem dla ciebie taka przyszlosc wroza ci moje fusy w kawie ...... - ReXXX - 19-09-2008 17:29 Dobra przestane kręcić :oops: Jestem pośrednikiem zbierałem poleconych dla innego usera z innego forum on mi za to płacił pasuje :-x a jestem wypłacalny czekam kto zleci mi pierwszą wypłatę :-) - Damien - 19-09-2008 17:30 HeHe weź wymyśl :mrgreen: coś lepszego... :mrgreen: :mrgreen: - ReXXX - 19-09-2008 17:33 lolaszek, to prawda ale to fajna robota :-> :-> szybciej się dorabiasz to tak jak by ktoś kupił od ciebie poleconych :mrgreen: - RONIN - 19-09-2008 17:34 ReXXX napisał(a):Dobra przestane kręcić :oops: sluchaj coraz lepsze bajki wymyslasz ale to nie wiem czy by dziecko 5 letnie uwierzylo i przyjelo ten kit ktory probojesz wcisnac nie osmieszaj sie tylko tyle ci powiem...... |