Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Płaci] Seabux - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [Płaci] Seabux (/Temat-Placi-Seabux-23129)

Strony: 1 2 3 4

- Kolekcjoner - 11-07-2008 08:44

Dziwne, ponieważ po kliknięciu na niego nie pokazywał się jako kliknięty, tylko znikną.
Z resztą.Twoja teoria również jest prawdziwa. Jeżeli tak miało by być,że Cheat Link był cały czas widoczny wszyscy by o nim wiedzieli.

Pozdrawiam :cry:

- mrozio - 11-07-2008 09:40

Cos jest nie tak z ta firma nie moge zlecic kolejnej wyplaty wicskam Cashotu ale nie ma napisane nic w payment history ze zlecilem kolejna wyplate : o co chodzi lool

- Sniechu - 11-07-2008 09:50

mrozio napisał(a):Cos jest nie tak z ta firma nie moge zlecic kolejnej wyplaty wicskam Cashotu ale nie ma napisane nic w payment history ze zlecilem kolejna wyplate : o co chodzi lool

Ja po zleceniu wypłaty mam w historii coś takiego:
3.96 AlertPay Pending

EDIT: Już chyba wiem dlaczego tak masz - masz może więcej niż 15 poleconych? Bo jeśli tak to musisz sobie wykupić za 10$ hunter membership, bo inaczej Ci nie wypłacą...

- evolucja - 11-07-2008 10:01

żeby wypłacić trzeba mieć więcej jak 3$ i mniej jak 15 poleconych :idea:

- mrozio - 11-07-2008 12:02

HEh no to lipa juz nie wyplate sobie poryty bux :-|

- Bloodme - 17-09-2008 20:49

Widział już ktoś co się stało ze stronką? :roll: A już miałem spore pieniądze inwestować ;-)

- Sniechu - 17-09-2008 20:51

Bloodme, jeśli chodzi Ci o nową wersję, to z tego co wiem działa, natomiast jeśli chodzi o starą... to muszę Cię zmartwić. Stara baza danych została usunięta i wszystko rozpoczęło się od nowa :roll:. Też tam miałem sporo kasy i admin zapewniał, że baza danych bezpiecznie czeka na lepszy skrypt i serwer... a tu niespodzianka :-(

[Płaci] Seabux - DDK - 05-08-2012 19:44

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.