![]() |
Witajcie forumowicze! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Witajcie forumowicze! (/Temat-Witajcie-forumowicze-22753) |
- BizNET - 10-06-2008 21:08 tak mogę stąd moje oskarżenia... Nowe osoby kilka sekund na forum i biegną tylko po to by zagłosować? :shock: hmmm - Terminator - 10-06-2008 21:10 Jakie nowe i jakie kilka s. skad mam o tym wiedziec, po za tym najlepiej jakby to glosowali tylko moderatorzy i vip'y ale ja nie mam prawa dac gdzie indziej watek. - mjs17 - 10-06-2008 21:11 no i tu się z tobą zgodzę mało prawdopodobna sytuacja - BizNET - 10-06-2008 21:13 Osoby które mają zmienne IP często myślą iż są niewidzialne... NIE! Ip jest to samo lecz zmienia się sama końcówka całej składni numeru IP Kolejny dowód to właśnie nr IP który różni się samymi końcówkami. Coś jeszcze? - Terminator - 10-06-2008 21:15 Daj screen nie wierze. Jak to mozliwe po za tym w tpsa mozliwe to jest ze maja, ale ja ich nie zalozylem, slowo harcerza. - Tomsh - 10-06-2008 21:16 Terminator napisał(a):po za tym najlepiej jakby to glosowali tylko moderatorzy i vip'y ale ja nie mam prawa dac gdzie indziej watek.rozbije to na kawałki chyba ![]() Cytat:po za tym najlepiej jakby to glosowali tylko moderatorzyA admin już nie? Ja np. jestem za tym żeby to BizNET sam podjął decyzje czy dawać ci kolejną szanse czy też nie... Cytat:i vip'yVip jak każdy inny user, to tylko kolorek (no i może respect :-) ) Cytat:ale ja nie mam prawa dac gdzie indziej watek.Ja bym to wrzucił do sąd najwyższy. - Terminator - 10-06-2008 21:18 Najlepiej moderatorzy i admini niech zadecyduja lub sam Admin. - Tomsh - 10-06-2008 21:21 BizNET napisał(a):Ip jest to samo lecz zmienia się sama końcówka całej składni numeru IPSzczerze powiem że wydawało mi się że sie zmienia cały. Terminator napisał(a):slowo harcerzato będe jeszcze przeżywał chyba 2 dni :-) buhaha mjs17 napisał(a):no i tu się z tobą zgodzę mało prawdopodobna sytuacjaI odrazu ponad 1000 userów się zrobiło. Terminator napisał(a):Najlepiej moderatorzy i admini niech zadecyduja lub sam Admin.Jeśli doszedłeś już do tego to najlepiej byłoby usunąc ten temat, bo to jakaś farsa... - Terminator - 10-06-2008 21:22 Powiem tak ja nie zakładałem kont i niech da dowody, że oni głosowali i ich, że są moimi clonami, bo ja w to nie wierze i nie uwierze bo wiem chyba co robię. - makaj - 10-06-2008 21:24 Nie rozumiem postawy BizNETA. |