![]() |
PayPal - oni sobie chyba w ciula leca ze mna :( - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PayPal - oni sobie chyba w ciula leca ze mna :( (/Temat-PayPal-oni-sobie-chyba-w-ciula-leca-ze-mna-22488) |
- Tomikus - 28-05-2008 18:24 dlatego ja już trzymam się od PP z daleka... - pavixion - 02-10-2009 16:43 To ja nie czaje widzę tyle postów z oszustwami tego banku to po co tyle nowych firm buxy itd płacą na PP jeżeli ktoś oszukuje z taką osoba interesów się nie robi przecież są inne banki nie tylko paypal tak samo można płacić z tego jak i z tego to proste jak konstrukcja cepa. A jakie jest wasze zdanie ? Re: - tomo1821 - 02-02-2012 22:17 . (27-05-2008 20:20)piechu napisał(a): :-? o wow ja tez bym na policje poszedl PayPal niestety to przegrana sprawa... Blokują konta oraz srodki później nie zwracają, a koszt postępowania sądowego to zwykle więcej niż kwota "ukradzna". Z paypalem nie wygrasz. Chyba, że masz dużo kasy. Taka jest straszna sprawa. Ja z paypal korzystam lecz nigdy nie mam dużych kwot. RE: PayPal - oni sobie chyba w ciula leca ze mna :( - Admin - 02-02-2012 22:18 nie ma to jak odswieżać temat z przed 3-4 lat temu. zamykam PayPal - oni sobie chyba w ciula leca ze mna :( - Artinesse - 05-05-2019 12:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |