MoneyBookers - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Skrill (/Forum-Skrill-456) +---- Wątek: MoneyBookers (/Temat-MoneyBookers-20867) |
RE: MoneyBookers - diabloo07 - 14-08-2012 23:17 Ja za każdym razem odp dostawałem po kilku dniach. Nieraz, żeby załatwić sprawę trzeba wymienić z nimi kilka wiadomości i załatwienie sprawy trwa ponad tydzień. Na tym polu mam z nimi bardzo złe wspomnienia RE: MoneyBookers - PlastPL - 14-08-2012 23:54 (14-08-2012 23:17)diabloo07 napisał(a): Ja za każdym razem odp dostawałem po kilku dniach. Nieraz, żeby załatwić sprawę trzeba wymienić z nimi kilka wiadomości i załatwienie sprawy trwa ponad tydzień. Na tym polu mam z nimi bardzo złe wspomnienia W takim razie musisz miec wielkiego pecha, albo ja duze szczescie RE: MoneyBookers - Ataman - 29-04-2013 14:24 Panowie potrzebuję pomocy. Otóż planuję zamówienie karty Mastercard ze Skrill'a. Czy dałoby radę powiązać ją potem z kontem Paypal? Proszę o szybką odpowiedź. RE: MoneyBookers - eisxd - 06-01-2014 19:55 17 grudnia zleciłem wypłatę 2200 zł konta Skrill... Jednak nie została ona przyjęta ze względu na bezpieczeństwo... Mieli wysłać mi list weryfikacyjny, który miał dojść do mnie w 5 dni roboczych... Do dziś go nie otrzymałem... Zastanawiam się zresztą dlaczego zostałem poproszony o tę weryfikację skoro wszystkie inne weryfikacje przeszedłem pozytywnie. Fakt Moje ostatnie wypłaty miesięcznie utrzymują się na poziomie 3000-6000 zł. Co zrobić w takiej sytuacji? Czekać? Napisać? Z drugiej strony list wysłany chyba z Anglii ? RE: MoneyBookers - Majka - 06-01-2014 20:49 (06-01-2014 19:55)eisxd napisał(a): 17 grudnia zleciłem wypłatę 2200 zł konta Skrill... Jednak nie została ona przyjęta ze względu na bezpieczeństwo... Mieli wysłać mi list weryfikacyjny, który miał dojść do mnie w 5 dni roboczych... Do dziś go nie otrzymałem... Zastanawiam się zresztą dlaczego zostałem poproszony o tę weryfikację skoro wszystkie inne weryfikacje przeszedłem pozytywnie. Fakt Moje ostatnie wypłaty miesięcznie utrzymują się na poziomie 3000-6000 zł. Czekaj za listem jeszcze kilka dni |