Pytania do tomciozet'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytania do tomciozet'a (/Temat-Pytania-do-tomciozet-a-20762) |
- BizNET - 29-01-2008 22:41 Kostek89 powiedz krótko czego oczekujesz? Bo jak narazie nie widzę celu tych postów... Chodzi Ci o cofnięcie konkursu? (to nie realne) - BloodAngels - 30-01-2008 11:56 tomciozet napisał(a):BloodAngels napisał(a):No po 1. to byl joke z arogancja lekko do tomciozeta........1) Wszyscy wiemy, że to żaden joke, Tego......... - Kostek89 - 30-01-2008 15:19 ok, moje oczekiwania: jesli pary byly zmienone po konkursie to moga byc zmienione i teraz, oczekuje prawidlowego zapisu konkursu, czyli zmiany, ja powinienem odpasc dopiero w polfinale, a do niego powinienem przejsc walkowerem, oto to czego oczekuje, a tam gdzie byl w rundzie wstepnej remis to tam powinna byc dogrywka, a nastepnie normalne rozegranie w dalszych etapach, takze zmiana punktacji w klasyfikacji ogolnej, ja powinienem miec chyba 3 pkt wiecej, bo powinienem odpasc w polfinale, oto to czego oczekuje a przedewszystkim oczekuje prawidlowego rozgrywania nastepnych konkursow, na razie jeszcze w nich zagram, ale jak znowu sie takie cos powtorzy to juz nie bede sobie tym dzialem zawracal glowy. - tomciozet - 30-01-2008 16:56 Kostek89 napisał(a):na razie jeszcze w nich zagramJeszcze się okaże... - BizNET - 30-01-2008 17:51 Cytat:a przedewszystkim oczekuje prawidlowego rozgrywania nastepnych konkursow, na razie jeszcze w nich zagram, ale jak znowu sie takie cos powtorzy to juz nie bede sobie tym dzialem zawracal glowy. kolego czy ty łaskę komuś robisz że uczestniczysz w konkursach? Było minęło... Nawet gdyby Tomciozet popełnił jakiś błąd to nie bedziemy do tego wracać.. To tylko zabawa a Ty robisz wielką aferę z niczego... Nie musisz już pisać kolejnych postów w tej sprawie ponieważ będą zignorowane! Konkursu nie będziemy cofać o jakieś 3pkt.. Pozdrawiam :-x - Kostek89 - 30-01-2008 22:07 EDIT BY BizNET (...) SKASOWANO ZAWARTOŚĆ POSTA ZE WZGLĘDU NA ŁAMANIE REGULAMINU. Przeczytałem kilka pierwszych zdań tej wypowiedzi i nawet nie chciało mi się czytać do końca... wybacz kostek89 :mrgreen: Dostajesz bana - Maciekorzysz - 30-01-2008 22:28 popierdolony to jestes ty, bo nie umiesz zrozumieć prostych zdań. Cytat:dobra, na tym forum co chwile ktos robi jakies bledy i o wszystkich zapominacie, w takim razie mam to forum w dupie, co jestem tu od niedawna i co chwile slysze tekst, w ktorym mowicie ze to juz bylo i zapomnijmy o tym, co to jest do cholery? takie rzady? no to znajdz mi taka sytuacje geniuszu. i sam sobie zaprzeczasz z tymi ulotkami xD - Kostek89 - 30-01-2008 22:46 zachowam sie teraz jak wy: (...) SKASOWANO ZAWARTOŚĆ POSTA ZE WZGLĘDU NA ŁAMANIE REGULAMINU. ciekawe czy cos dostane za ten tekst czy nie :-) juz se z tego forum moge jaja robic bo nic tu nie jest powazne, ciekawe czy admin mi cos da czy powie swoim tekstem "zapomnijmy o tej calej sprawie" dzieciaki!!! do ulotek a nie na necie sie bawic!!! Maciekorzysz, poroznos sobie przez miesiac te [...] ulotki a zobaczysz gdzie wiecej zarobisz ;P wtedy pogadamy EDIT BY BizNET:/// Naprawdę mi Ciebie żal... choć przyznam że uśmiałem się z Twoich wypowiedzi.. nie mniej jednak nie będę wchodził w dyskusje.. Myślę że wszyscy odczują ulgę... bez Ciebie.. Pozdrawiam - Maciekorzysz - 31-01-2008 18:52 no wkoncu BizNET zrobil swoje, bo niektorym do rozumu nie dotrzesz. - Vego06 - 31-01-2008 22:32 tomciu kiedy następny konkurs ;> 8-) |