Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytania do tomciozet'a - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Pytania do tomciozet'a (/Temat-Pytania-do-tomciozet-a-20762)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- BizNET - 29-01-2008 22:41

Kostek89 powiedz krótko czego oczekujesz? Bo jak narazie nie widzę celu tych postów...

Chodzi Ci o cofnięcie konkursu? (to nie realne)

- BloodAngels - 30-01-2008 11:56

tomciozet napisał(a):
BloodAngels napisał(a):No po 1. to byl joke z arogancja lekko do tomciozeta........
1) Wszyscy wiemy, że to żaden joke,
2) Arogancki jesteś zawsze i to nie tylko wobec mnie,
3) Chamstwo, bezczelność i niewdzięczność!

Tego.........

- Kostek89 - 30-01-2008 15:19

ok, moje oczekiwania: jesli pary byly zmienone po konkursie to moga byc zmienione i teraz, oczekuje prawidlowego zapisu konkursu, czyli zmiany, ja powinienem odpasc dopiero w polfinale, a do niego powinienem przejsc walkowerem, oto to czego oczekuje, a tam gdzie byl w rundzie wstepnej remis to tam powinna byc dogrywka, a nastepnie normalne rozegranie w dalszych etapach, takze zmiana punktacji w klasyfikacji ogolnej, ja powinienem miec chyba 3 pkt wiecej, bo powinienem odpasc w polfinale, oto to czego oczekuje

a przedewszystkim oczekuje prawidlowego rozgrywania nastepnych konkursow, na razie jeszcze w nich zagram, ale jak znowu sie takie cos powtorzy to juz nie bede sobie tym dzialem zawracal glowy.

- tomciozet - 30-01-2008 16:56

Kostek89 napisał(a):na razie jeszcze w nich zagram
Jeszcze się okaże...

- BizNET - 30-01-2008 17:51

Cytat:a przedewszystkim oczekuje prawidlowego rozgrywania nastepnych konkursow, na razie jeszcze w nich zagram, ale jak znowu sie takie cos powtorzy to juz nie bede sobie tym dzialem zawracal glowy.

kolego czy ty łaskę komuś robisz że uczestniczysz w konkursach?

Było minęło... Nawet gdyby Tomciozet popełnił jakiś błąd to nie bedziemy do tego wracać.. To tylko zabawa a Ty robisz wielką aferę z niczego...

Nie musisz już pisać kolejnych postów w tej sprawie ponieważ będą zignorowane! Konkursu nie będziemy cofać o jakieś 3pkt..

Pozdrawiam :-x

- Kostek89 - 30-01-2008 22:07

EDIT BY BizNET

(...) SKASOWANO ZAWARTOŚĆ POSTA ZE WZGLĘDU NA ŁAMANIE REGULAMINU.

Przeczytałem kilka pierwszych zdań tej wypowiedzi i nawet nie chciało mi się czytać do końca... wybacz kostek89 :mrgreen:

Dostajesz bana

- Maciekorzysz - 30-01-2008 22:28

popierdolony to jestes ty, bo nie umiesz zrozumieć prostych zdań.

Cytat:dobra, na tym forum co chwile ktos robi jakies bledy i o wszystkich zapominacie, w takim razie mam to forum w dupie, co jestem tu od niedawna i co chwile slysze tekst, w ktorym mowicie ze to juz bylo i zapomnijmy o tym, co to jest do cholery? takie rzady?

no to znajdz mi taka sytuacje geniuszu.

i sam sobie zaprzeczasz z tymi ulotkami xD

- Kostek89 - 30-01-2008 22:46

zachowam sie teraz jak wy:

(...) SKASOWANO ZAWARTOŚĆ POSTA ZE WZGLĘDU NA ŁAMANIE REGULAMINU.

ciekawe czy cos dostane za ten tekst czy nie :-) juz se z tego forum moge jaja robic bo nic tu nie jest powazne, ciekawe czy admin mi cos da czy powie swoim tekstem "zapomnijmy o tej calej sprawie" Big GrinBig GrinBig Grin

dzieciaki!!! do ulotek a nie na necie sie bawic!!!

Maciekorzysz, poroznos sobie przez miesiac te [...] ulotki a zobaczysz gdzie wiecej zarobisz ;P wtedy pogadamy

EDIT BY BizNET:///
Naprawdę mi Ciebie żal... choć przyznam że uśmiałem się z Twoich wypowiedzi.. nie mniej jednak nie będę wchodził w dyskusje..

Myślę że wszyscy odczują ulgę... bez Ciebie..

Pozdrawiam

- Maciekorzysz - 31-01-2008 18:52

no wkoncu BizNET zrobil swoje, bo niektorym do rozumu nie dotrzesz.

- Vego06 - 31-01-2008 22:32

tomciu kiedy następny konkurs ;> 8-)