Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
WealthToolbox - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: WealthToolbox (/Temat-WealthToolbox-20566)

Strony: 1 2 3 4 5

- xexer - 16-01-2008 13:18

Być może masz racje Kostek 89 ale puki co nie znam osoby która by wypłaciła kase bo pierwsza wypłata jest po dwuch latach od zarejestrowania. Jak dobrze pamiętam to tomciozet za niecały rok będzie pierwszy w kolejce do wypłaty i wtedy się okaże.
Jedank chcę podkreślić że nie ponosisz żadnego ryzyka. Załuż sobie meila którego podasz tylko tej firmie i może za dwa lata mile się rozczarujesz:-)

Zapraszam
http://www.wealthtoolbox.com/[email protected]

- tomciozet - 16-01-2008 14:23

Ja czekam do 09.01.2009. ;-)

- BizNET - 16-01-2008 19:43

Troszkę mnie śmieszy Wasza naiwność..

To na prawdę nie możliwe a dla czego?

Czasami zastanawiamy się nad HYIPAMI gdzie pieniążki wpłacamy i oni niby je inwestują jednak w 95% wszystkich hyipów... wypłaty nie zobaczymy... nawet kwoty wpłaconej.

A tu :shock: Nic nie muszę wpłacać, nic nie robić (tylko podać maila, dane osobowe, może klikać od czasu do czasu w jakieś reklamy google albo inne)

Mi się wydaje że firma może ładnie wyglądać i budzić zaufanie właśnie dla stworzenia bazy mailingowej lub po prostu zarobić na reklamach

- tomciozet - 16-01-2008 19:49

BizNET napisał(a):Mi się wydaje że firma może ładnie wyglądać i budzić zaufanie właśnie dla stworzenia bazy mailingowej lub po prostu zarobić na reklamach
Nie ma tam reklam, jak do tej pory.

- xexer - 16-01-2008 20:40

i danych osobowch też nie podajesz i w nic nie klikasz. Ja ci powiem BizNET że jak będą chciali moje dane to nie mam zamiaru ich podawać.

- garenge - 19-01-2008 11:51

JA też...
Ale wiem ze to oszustwo...

- xexer - 19-01-2008 12:30

Oczywiście na pierwszy rzut oka wydaje się że to oszustwo i wcale się nie zdziwie jeśli tak będzie ale z drugiej strony czy ten tajemniczy WealthToolbox może nam zaszkodzić? Przecierz mają tylko naszego maila i nic pozatym a jak będą chciali coś więcej to odradzam nadmierną ufność.

Pozatym mam pewna teorie odnośnie WealthToolbox która może wskazywać na to, że naprawde kiedyś wypłacą. Otóż niedawno WealthToolbox umieszał filmiki na których pokazywał że zarabia na Forex'ie i sprzadaje lub kupuje euro za dolary. A jak to na giełdzie walutowej bywa, graczom zależy na korzystym kursie z ich punktu widzenia. W zwięzku z tym WealthToolbox może wykonywać pewne ruchy spekulacyjne. Być może opracowali jakąś sprytną metode w której wystarczą aktywne konta mailowe żeby przypuścić atak spekulacyjny. I jeśli np. WealthToolbox wykonuje taki ruch inni inwestorzy myślą, że nagle zaczęto masowo kupować euro to wtedy podbija kurs euro do góry i WealthToolbox kupuje kilka kontraktów po niższym kursie po czym sprzedaje po wyższym.
Takim sposobem dzięki zarejestrowanym użytkownikom ta firma może zarabiać.

Co o tym sądzicie?

- audia4 - 02-02-2008 15:40

wejdzie teraz na tą stronke, zrobili jakis program

- garenge - 04-02-2008 12:44

nie wiem o co tam chodzi w tym programie...
Chyba trzeba od nowa tworzyć konta

- audia4 - 04-02-2008 14:57

nie nie trzeba
musisz zalogowac sie na stare i zrobic konto w tym programiku
a on potem odlicza 100% i ci albo spada kasa albo zwrasta