Tworzenie stron www - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tworzenie stron www (/Temat-Tworzenie-stron-www-20372) |
- tomciozet - 20-12-2007 16:28 Hadrianoo napisał(a):A czego Ty się spodziewałeś płacąc 80 zł za layout :?:Nie szukam do tego profesjonalnych firm, tylko zdolnych hobbystów!! A stawkę podniosłem do 100zł. - Pakula - 27-12-2007 20:09 Tomciozet na początku napisałeś: Poszukuję osób chętnych do tworzenia stron www. Konkretnie chodzi o samo design. Przykłady stronek, o których mówię znajdziecie na stronie: Jeśli chodziłoby o sam design to podjąłbym się tego zadania czyli np. zrobiłbym strone w całości z linkami itd. a tobie bym przesłał samą grafike o której mówisz przynajmniej tak zrozumiałem tego posta ;-) Grafike oraz Flash mam w jednym paluszku no może w dwóch bo wkońcu to dwa odrębne tematy :-> Lecz później piszesz że strona ma być wykonana w php i od A do Z Co do PHP to się nie znam! - tomciozet - 27-12-2007 21:02 Od A do Z miała być wykonana tylko jedna stronka, ale to już nieaktualne... Jeśli nadal jesteś zainteresowany moją ofertę, to proszę o przesłanie mi swoich referencji, najlepiej przez GG. Ja wtedy przekażę je do zleceniodawcy, który oceni Twoje umiejętności i albo Cię przyjmie, albo nie. To już jego wybór. Tworzenie stron www - piotrekprorok - 18-09-2015 09:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |